Barça - Llevant: Supercampiones amb exhibició (7-0)

Barça - Llevant: Supercampiones amb exhibició (7-0)

El Barça femení esclafa el Llevant en una grandiosa final que les eleva com a Supercampiones d'Espanya per tercera temporada consecutiva

El Barça segueix sent el Supercampió d'Espanya! Per tercera temporada consecutiva, les futbolistes blaugranes han exercit el seu domini en aquesta competició i han superat sense pietat el Llevant a la final (7-0). Així, tanquen una Supercopa espectacular amb dues golejades, primer contra el Reial Madrid (4-0) i amb un resultat global d'11-0 en els dos partits. Imparables.

 

Ensurt inicial, però Salma obre el camí

Tot i això, sense temps per a prendre-li el pols al partit, la final ha començat amb un ensurt majúscul. Un excés de confiança de Cata Coll gairebé acaba amb un gol en contra, però ho ha evitat Ingrid Engen traient la pilota sobre la línia. En uns primers minuts frenètics, Ona Batlle ha respost amb un xut llunyà que s'ha trobat amb una gran mà de Holmgren.

Les valencianes, desacomplexades, també han perdonat una altra ocasió clara amb un xut de Mayra massa creuat, i el Barça ha posat la directa per a guanyar la tercera Supercopa seguida. Salma Paralluelo, bigolejadora a la semifinal, ha aprofitat una de les infinites galopades de Graham Hansen, que li ha regalat el gol, per inaugurar el marcador (1-0, min. 12).

2024-01-20_FCBFEMENIvsLLEVANT_176

Un rere l'altre

I quan ha caigut el primer, no hi ha hagut fre. Les de Jonatan Giráldez han tornat a demostrar una ambició inesgotable i han penalitzat una vegada i una altra el marc que intentava defensar Holmgren. Graham Hansen s'ha cansat d'assistir i també ha tingut la seva quota golejadora, amb un xut potent al primer pal (2-0, min. 24), poc abans que Ona Batlle aparegués en posicions de davantera per transformar el gol l'assistència de Salma Paralluelo (3-0, min. 26).

La màgia d'Aitana

El títol semblava ja decidit, però ni això ha fet que el Barça abaixés el ritme. De fet, faltava la jugada més espectacular del partit, amb l'associació il·limitada que tenen Aitana i Graham Hansen. La millor del món ha deixat una assistència màgica d'esperó i la noruega ha definit a plaer (4-0, min. 36). Però encara quedava la maneta... abans del descans!

Maneta a la primera part

La mateixa connexió del tercer gol, Ona Batlle-Salma, s'ha trobat en el cinquè, amb l'ordre invers. Si abans havia marcat la lateral, ara ha estat Batlle la que ha trobat la desmarcada de l'aragonesa al segon pal (5-0, min 45+2) per tancar una primera meitat apoteòsica.

2024-01-20_FCBFEMENIvsLLEVANT_136

Hat-trick de Graham Hansen i gol de la millor

En la segona, amb un canvi per donar descans a Irene Paredes, les culers encara han ampliat més les diferències. Graham Hansen ha enviat un míssil a l'escaire per marcar el seu hat-trick (6-0, min. 54). I si heu arribat a llegir fins aquí, haureu vist que faltava el gol d'Aitana. Però la millor futbolista del planeta hi ha posat remei després de la segona assistència d'Ona Batlle (7-0, min. 56).

A Butarque... de campiones a Supercampiones

Ha estat l'última estocada del recital blaugrana a l'estadi de Butarque de Leganés, el mateix escenari que l'any 2021, en una altra final entre Barça i Llevant, en aquella ocasió de la Copa de la Reina, ja va veure les culers com a campiones. Avui, les veu com a Supercampiones!

 

Fitxa del partit

Barça: 7
Llevant: 0

Barça: Cata Coll; Bronze, Paredes (Martina Fernández 46'), Engen, Batlle; Walsh, Patri Guijarro (Pina 64'), Aitana (Bruna 79'); Graham Hansen (Vicky 64'), Mariona i Salma Paralluelo (Oshoala 64').

Llevant: Holmgren; Lloris, Méndez, Mendoza, Tomás (Antonia 58'); Sosa (Arqués 58'), Baños (Torroda 70'), Paula Fernández, Andonova; Alba Redondo (Erika González 70') i Mayra (Gabi Nunes 58').

Gols: 1-0, Salma Paralluelo (min. 12); 2-0, Caroline Graham Hansen, (min. 24); 3-0, Ona Batlle (min. 26); 4-0, Caroline Graham Hansen (min. 36); 5-0, Salma Paralluelo (min. 45+2); 6-0, Caroline Graham Hansen (min. 54); 7-0, Aitana Bonmatí (min. 57).

Àrbitra: Olatz Rivera. Ha amonestat les llevantinistes Paula Tomás i Leire Baños.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut