Barça - Atlètic de Madrid: Tornen a guanyar (2-0)

Barça - Atlètic de Madrid: Tornen a guanyar (2-0)

Les blaugranes es retroben amb el triomf amb un gol de Salma Paralluelo i un de Vicky Lopez

Triomf de prestigi al Johan Cruyff. El FC Barcelona ha derrotat a l'Atlètic de Madrid (2-0) en el clàssic duel de competició domèstica entre les blaugranes i les matalasseres. Un enfrontament històric que ha aplegat la 4a xifra d'assistència més alta del temple culer. 5.289 aficionats i aficionades han vibrat amb els gols de Paralluelo i de Vicky que han donat els tres punts a les de Jonatan Giráldez.

 

A més, la jornada d'avui ha estat especial perquè el Club ha commemorat el Dia Internacional de la Lluita LGTBI-fòbia que està fixat en el 19 de febrer.

Salma avança a les culers

El duel a l'Estadi Johan Cruyff ha començat amb ambdós equips molt ben posicionat sobre el terreny de joc. Tot i el gran talent de l'ofensiva blaugrana, les de Jonatan Giráldez els ha costat veure porteria. El mèrit el té la defensa del conjunt matalasser, molt atent en totes les accions de perillositat culer.

Graham ha estat sens dubte la protagonista de l'atac barceloní. La noruega n'ha tingut dues molt clares, però s'ha topat amb una Lola Gallardo molt encertada. Ara bé, l'autora del primer gol ha estat Salma Paralluelo. La davantera ha completat una gran combinació amb Esmee Brugts per rematar des de segona línia i perforar la porteria rival sense donar opcions de reaccionar a la portera madrilenya (1-0, min.39)

Vicky sentencia

En la segona meitat, amb ja un gol al caseller, les blaugranes han anat a més. El segon gol estava a prop, però encara no arribava. Primer ho ha provat Aitant amb una rematada de cap (min.61) i després Patri (min.74), però en ambdues ocasions s'han topat novament amb Lola Gallardo.

La portera rival s'ha marcat una actuació brillant que ha impedit que el Barça s'escapés en el marcador. Així el combinat matalasser ha arribat amb opcions de sumar fins als darrers minuts de duel.

Però patir fins al final no entrava en els plans de Vicky. Després d'una rematada d'Ona Batlle la pilota ha quedat morta i la jove davantera l'ha enviat al fons de les malles abans que la portera matalassera hagi tingut temps de tornar a aixecar-se per evitar el gol (2-0, min 76). Amb el segon gol el partit ha quedat vist per a sentencia i les blaugranes s'han retrobat amb el triomf després de l'empat contra el Llevant.

FITXA DEL PARTIT

BARÇA, 2
ATLÈTIC DE MADRID, 0

Barça: Cata Coll; Bronze (Marta Torrejón, min. 78), Paredes, Engen, Ona Batlle; Patri, Aitana (Bruna, min. 82), Pina (Mariona Caldentey, min 62); Graham, Paralluelo (Walsh, min. 78) y Brugts (Vicky López, min. 62)

Atlètic de Madrid: Lola Gallardo; Shei, Cinta R., Menayo, Moraza; Xènia; Boe Risa (Banini, min. 65), Gaby G. (Ana Vitória., min. 69); Eva Navarro (Cardona, min. 45); Ludmila (Crnogorcevic, min. 45) y Ajibade

Gols: 1-0, Salma Paralluelo (min. 39); 2-0, Vicky Lopez (min. 76)

Àrbitres: Ribera Olmedo. Targeta groga per a Crnogorcevic, Bronze, Ajibade

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut