Barça - Sevilla: Vendaval cap a les semifinals (8-0)

Barça - Sevilla: Vendaval cap a les semifinals (8-0)

Les blaugranes no donen cap opció de sorpresa i ja són semifinalistes de la Copa de la Reina després de regalar una altra exhibició al Johan

El Barça Femení s'ha assegurat un bitllet per a les semifinals de la Copa de la Reina de la manera que ho sap fer: golejant i donant espectacle (8-0). S'han desfet d'un Sevilla desarmat des d'un primer moment i que només ha pogut ser poc menys que un espectador més dels doblets de Salma, Aitana i Mariona, a més de les dianes de Graham Hansen i la jove Ari Arias, que ha posat la cirereta d'un pastís que, ja de per si, n'anava farcit.

 

Salma marca el camí i Aitana el segueix

La resistència de les sevillistes ha durat només set minuts, els que ha trigat Salma Paralluelo a obrir el camí d'una exhibició escandalosa amb sis gols en només 32 minuts abans del descans. L'aragonesa ha inaugurat el marcador amb un xut llunyà que, després de rebotar en Gomes, ha acabat al fons de la xarxa (1-0, min 7). I al primer l'han seguit tota la resta, començant per Aitana Bonmatí, disfressada com a davantera per culminar de primeres una gran associació entre Salma i Mariona (2-0, min 16).

Doblet de Mariona

I Mariona ha passat d'assistent a golejadora, per partida doble. En primer lloc, amb els ullals afilats al segon pal per caçar la primera assistència de Vicky López -que en faria alguna més- (3-0, min 18). Un quart d'hora més tard, i amb alguna intervenció de mèrit de la portera exblaugrana del Sevilla, Esther Sullastres, Mariona ha anotat el seu doblet. Després d'un penal sobre Aitana, la balear ha posat la classificació encara més a prop del que ja estava (4-0, min 33).

Sis gols abans del descans

Però encara hi havia temps per a dos gols més en la primera meitat. El Sevilla arriscava en sortida de pilota i les de Jonatan Giráldez han recuperat diverses pilotes molt a prop de porteria rival, i així ha caigut el cinquè, amb la mateixa Mariona, un altre cop com a assistent perquè Salma Paralluelo, a plaer, sumés el seu segon (5-0, min 37). La golejada ja era aclaparadora, però encara faltava l'aportació de la màxima golejadora de la temporada, Caroline Graham Hansen. La noruega, amb la col·laboració inestimable d'una defensa visitant ha certificat el set en blanc en un primer temps que ha fregat la perfecció (6-0, min. 41).

Aitana, en mode 'killer'

El Johan Cruyff, amb espectadors d'excepció com Nico Laprovittola, representant immillorable del Barça de bàsquet, o Sergio Lozano i Álex Yepes, del Barça de futbol sala, ha gaudit d'una nova exhibició d'un equip insaciable que, al segon temps, ha baixat una mica el peu de l'accelerador. No obstant això, les blaugranes no han renunciat a ampliar la diferència al marcador, i Aitana Bonmatí, més atenta que ningú, ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea petita (7-0, min 59), poc abans que Giráldez repartís minuts entre les més joves.

La voracitat d'Ari Arias tanca la festa

Han entrat Bruna, Ari Arias i Dragoni per donar un aire fresc a l'atac que s'ha traduït en un gol més. Ari Arias ha tingut temps de demostrar perquè és la màxima golejadora de la Segona Divisió i ha tancat (8-0, min 77) el primer assalt entre dos equips que es tornen a creuar dissabte, ja en Lliga, però a terres andaluses. Abans d'això, el divendres, les culers sabran el seu rival a les semifinals d'una competició que volen guanyar per desena vegada.

El Barça Genuine saluda el Johan Cruyff

Uns minuts abans que començés a rodar la pilota al Johan Cruyff, s’ha viscut un bonic moment amb l’aparició damunt la gespa de les 7 dones i els 21 homes que formen l’equip Fundació Barça. Després de saludar l’afició del Femení, aquest equip, que el cap de setmana passat van jugar la segona Fase de LaLiga Genuine a Cadis, s’ha fotografiat amb les jugadores que entrena Jonatan Giráldez.

 

Fitxa del partit

Barça: 8
Sevilla: 0

Barça: Cata Coll; Bronze, Engen, Paredes (Torrejón 76'), Batlle; Patri Guijarro, Aitana (Dragoni) 64'9, Vicky López (Bruna 64'); Graham Hansen (Brugts 76'), Mariona (Ari Arias 64') i Paralluelo.

Sevilla: Sullastres; Lucía Rodríguez, Mérida, Gomes, Otermin (Débora 62'); Maria Pérez (Sampedro 62'), Gema Gili; Oyedupe (Nazaret 70'), Pamela, Gabarro (Cerrato 80') i Martin-Prieto (Aparicio 62').

Gols: 1-0, Salma Paralluelo (min 7); 2-0, Aitana Bonmatí (min 16); 3-0, Mariona Caldentey (min 18); 4-0, Mariona Caldentey (min 33); 5-0, Salma Paralluelo (min 36); 6-0, Caroline Graham Hansen (min 41); 7-0, Aitana Bonmatí (min 59), 8-0 Ari Arias (min 77)

Àrbitra: Alicia Espinosa Ríos. Ha amonestat la blaugrana Cata Coll i la sevillista Mérida.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut