Barça - Sporting Huelva: Infranquejables (4-0)

El doblet de Clàudia Pina i els gols de Graham i Esmee han certificat un nou triomf de les blaugranes en la competició domèstica

Victòria magistral per celebrar els 400 gols al Johan Cruyff i el quinzè triomf consecutiu en la competició domèstica. El FC Barcelona ha derrotat a l'Sporting de Huelva (4-0) en un matx on les blaugranes han dominat el duel de principi i final. Tot i que el resultat podria haver sigut més voluminós, els gols de Pina, per partida doble, el de Graham i el de Brugts han servit per aconseguir els tres punts.

Clàudia Pina marca el ritme

Des del primer minut les blaugranes han dominat el ritme del matx. Imposant un compàs ofensiu altíssim, les de Jonatan Giráldez han anat a la recerca del gol des del xiulet inicial. Bruna i Martina han protagonitzat les ocasions més clares del duel en el primer quart d'hora, però ha estat Clàudia Pina qui ha encetat el marcador culer. Amb un llançament de falta directa la de Montcada i Reixac ha perforat la porteria rival amb un xut col·locat pràcticament imparable (1-0, min.19).

La davantera, però, no n'ha tingut prou. La "6" culer ha marcat el doblet en transformar un penal assenyalat per unes mans dins de l'àrea (2-0, min. 26). Amb aquest marcador, el Barça ha continuat bolcat en l'àrea visitant. I és que les andaluses no han passat gairebé del mig del camp en tota la primera part. El tercer gol, però, ha hagut d'esperar.

Arriba el tercer, el quart i el 400

I és que les blaugranes han hagut de treballar per fer pujar el tercer en el marcador. Podria haver pujat al minut 70 quan Dragoni ha enviat un xut espectacular al travesser i posteriorment ha votat dins de la línia de gol, però l'esfèrica ha acabat sortint i l'àrbitre no ha donat el gol.

Ara bé, sis minuts més tard ha aparegut Graham Hansen per marcar el 3-0 i la diana número 400 de l'equip a l'Estadi Johan Cruyff. Amb una maniobra marca de la casa i una definició perfecta la noruega s'ha sumat a la festa (3-0, min. 76). Finalment, en el temps afegit, Esmee Brugts ha posat la cirereta. Després d'una jugada espectacular de la "10" blaugrana, la neerlandesa ha posat el quart per arrodonir el partit.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 4
Sporting Huelva, 0

Barça: Cata Coll; Torrejón (Lucy Bronze, min. 74), Martina Fernández, Corrales (Salma, min. 64); Aitana (Mariona, min. 74), Walsh, Vicky López (Dragoni, min. 62); Vilamala (Graham, min. 62), Brugts, Claudia Pina

Sporting Huelva: Mersnik; Cienfuegos (Balleste, min. 88), Pachu, Ana Carol, Vargas (Romero, min. 88); Hmirova, Castelló, Correa, Isina (Gustafsson, min. 81); De Filippo (Bokiri, min. 71), María Ruiz (Miku, min. 71)

Gols: 1-0, Clàudia Pina (min. 19); 2-0, Clàudia Pina (min. 26); 3-0, Graham (min. 76); 4-0, Esmee Brugts (min. 92)

Àrbitra: Elia María Martínez Martínez. Targeta groga per a Ojeda i Paredes