SL Benfica - Barça: Empat per tancar la fase de grups (4-4)

SL Benfica - Barça: Empat per tancar la fase de grups (4-4)

Les blaugranes no han pogut comptar tots els partits per victòria al capdavant del grup A, però ja esperen rival per als quarts de final de la Champions

Empat a Portugal. Després del Benfica 4 - FC Barcelona 4, les blaugranes no han pogut tancar la fase de grups de la Champions League amb un ple de victòries. En un partit entretingut i intranscendent per a l'esdevenir de la competició, portugueses i catalanes s'han intercanviat els gols. Les locals han remuntat un 0-2 i, posteriorment, un 2-3, però l'energia de les culers ha situat l'empat en l'ocàs del matx. Graham Hansen (2), Patri Guijarro i Lucy Bronze s'han apuntat els gols. 

 

Del 0-2... 

El Barça ha anat per feina anotadora. Pressió alta i circulació ràpida per trobar el primer. Una activa i decisiva Graham Hansen ha testat la concentració de Pauels. Una ocasió que ha exemplificat el pes de les blaugranes en el partit i el de la 10 en l'atac. Per tant, la festivitat era qüestió de temps. I ha acabat arribant, per partida doble en un tancar i obrir d'ulls. Primer ha estat l'atacant noruega gràcies a una assistència de Lucy Bronze i després Patri Guijarro, en una jugada quasi calcada, però amb passada de gol de l'omnipresent Graham. L'èxit en el marcador tampoc s'hauria entès sense la visió de joc d'Aitana. 

...al 2-2

La batuta barcelonista ha tingut una escletxa. El Benfica ha estat capaç d'arribar a la porteria de Gemma Font i escriure l'1-2. Després d'aquest cop en contra, el guió d'aquesta darrera jornada de la fase de grups ha virat. Les lusitanes han fet un pas endavant i han agafat més la veu. Tant ha estat així que han pogut situar la igualada en l'ocàs de la primera part. Un altre cop Alidou ha estat l'autora de la diana vermella. 

Les portugueses remunten

El segon capítol d'aquest Benfica - FC Barcelona no ha tingut un dominador. Portugueses i catalanes s'han alternat els papers i el matx ha entrat en un context de voràgine. Tant ha estat així que les de Jonatan Giráldez han posat el 2-3 gràcies a les botes de Graham Hansen. Una alegria que s'ha esvaït. Perquè les locals han capgirat el marcador. Amb dues urpades, el conjunt de l'àguila s'ha posat per davant. Jéssica Silva i la dissort han fet la guitza a les culers. Lucy Bronze s'ha introduït en pròpia porta el 4-3. Prova de la dificultat que les de Jonatan Giráldez han tingut per desplegar el seu tradicional joc. 

Lluiten fins al final 

Ara bé, les barcelonistes ho han intentat fins al final. Pauels ha frenat l'energia culer amb unes intervencions de mèrit que han desesperat la punteria de les catalanes. Lluny d'abaixar els braços, el Barça ha estat capaç de posar l'empat. Lucy Bronze ha aparegut per evitar la derrota en el darrer sospir. I si hagués quedat més temps, l'ímpetu culer no hauria tingut fre. Però, les de Jonatan Giráldez han tancat la fase de grups amb un empat i cinc victòries. Ara, els quarts de final de la Champions ja esperen les primeres classificades del grup A. 

FITXA DEL PARTIT

SL Benfica, 4
Barça, 4

SL Benfica: Pauels, Araujo, Ana Seiça (Costa, min 66), Ucheibe (Matilde Silva, min 90), Lucia Alves, Gasper, Andreia Faria (Paige Almendariz, min 75), Falcón (Catarina Amado, min 66), Alidou, Nycole Raysla (Lara Martins, min 75) i Jéssica Silva
Barça: Gemma Font, Ona Batlle (Ari, min 86), Engen, Marta Torrejón (Martina, min 86), Bronze, Patri (Pina, min 68), Keira Walsh, Aitana (Vicky López, min 68), Salma (Brugts, min 68), Mariona i Graham Hansen

Gols: 0-1, Graham Hansen (min 18); 0-2, Patri Guijarro (min 20); 1-2, Alidou (min 26); 2-2, Alidou (min 45); 2-3, Graham Hansen (min 54); 3-3, Jéssica Silva (min 71); 4-3 Lucy Bronze (pròpia porta) (min 81); 4-4 Lucy Bronze (min 96)

Àrbitra: Emanuela Rusta. Ha amonestat amb targeta groga les locals Ana Seiça (min 41) i Costa (min 70) i la visitant Ona Batlle (min 79)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut