Real Betis Féminas - Barça: Golejada per continuar invictes (0-6)

Real Betis Féminas - Barça: Golejada per continuar invictes (0-6)

Els gols de Bruna, Brugts, Graham (x2), Vicky i Aitana han segellat la 14a victòria blaugrana de la competició

Nova victòria del conjunt de Jonatan Giráldez. El FC Barcelona ha derrotat al Real Betis Féminas (0-6) en el que suposava el duel número 800 de les blaugranes en la competició domèstica. Uns 8 centenars de partits que deixen unes xifres estratosfèriques amb 543 victòries i 2415 gols a favor.

 

Quatre gols per començar...

El FC Barcelona no ha pogut començar el partit de millor manera. Quan encara estava entrant algun aficionat a la Ciudad Deportiva Luis del Sol, Bruna ha obert el comptador blaugrana. Amb un xut amb la cama esquerra des de la frontal impossible per a la portera, la davantera ha posat el 0-1 (min. 3).

El gol inicial ha suposat una injecció d'energia per al combinat barceloní i les ocasions no han parat d'arribar. L'equip bètic, però ha estat molt encertat en defensa i això ha provocat que el segon gol arribes 20 minuts més tard.

I és que per molt bon treball defensiu que han fet les locals, el Barça ja estava en mode piconadora i Brugts s'ha sumat a la festa. La "24" ha aprofitat el refús de la seva pròpia rematada i l'esfèrica ha acabat al fons de la xarxa 0-2, min. 23)

Abans d'acabar la primera meitat encara hi ha hagut temps pels gols de Graham i Vicky. Dues grans definicions han deixat el marcador a 0-4 per anar cap als vestidors amb el duel pràcticament decidit (min.41).

... i dos per a rematar

A la represa, les culers han sortit amb la mateixa intensitat i això ha portat dos gols més. Graham ha firmat el doblet amb un xut gairebé sense angle que ha definit al pal curt des de la línia de fons (0-5, min. 51)

I finalment, Aitana ha posat la cirereta. Clàudia Pina ha connectat amb la de Sant Pere de Ribes amb una assistència majestuosa que la migcampista només ha hagut d'empènyer (min. 75).

El marcador ja no s'ha mogut més i les blaugranes han sumat la 14a victòria de la temporada per continuar invictes en la competició.

LA FITXA DEL PARTIT

BETIS, 0 
BARÇA, 6

Betis: Vizoso, Roberts (Blanca, min. 76), Dorine, Jiménez (Natalia, min. 60), Nuria, Paula (Quiles, min. 30), Leles (Armengol, min. 60), Gema, Nuñez (Salazar, min. 60), Carol, Cameron

Barça: Cata Coll, Paredes (Engen, min. 58), Pina, Marta, Graham (Aitana, min. 58), Patri (Walsh, min. 67), Bruna (Mariona, min. 67), Brugts, Vicky, Martina, Corrales (Ona Batlle, min 73).

Gols: 0-1, Bruna (min. 3); 0-2, Brugts (min. 23); 0-3, Graham (min. 30); 0-4, Vicky (min. 42); 0-5, Graham (min. 51); 0-6, Aitana (min. 75)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut