Barça - Eintracht de Frankfurt: Triomf de prestigi (2-0)

Barça - Eintracht de Frankfurt: Triomf de prestigi (2-0)

Les blaugranes mantenen el ple de victòries a falta d'una jornada per a la finalització de la primera ronda

Camí del ple de victòries en la fase de grup. El FC Barcelona continua el seu camí de perfecció en la competició europea després de derrotar a l'Eintracht de Frankfurt (2-0) en un partit molt complet de les blaugranes que s'han topat amb un combinat alemany molt ben posicionat al camp.

L'Estadi Johan Cruyff, de nou preparat per gaudir d'una gran nit europea, ha estat a l'altura de les millors ocasions. Amb una prèvia especial, on Aitana, Bronze i Walsh han mostrat els guardons aconseguits a la Gala The Best, l'ambient s'ha anat animant, per fer de la cita una jornada especial.

 

Com de costum, les blaugranes han començat dominant el duel. Molt ben posicionades sobre el terreny de joc, les de Jonatan Giraldez han aconseguit centrar les accions a camp rival. Ara bé, les primeres a generar una ocasió clara de perill han estat les alemanyes. Un u contra u entre Anyomi i Cata, l'ha resolt a la perfecció la portera balear sortint de manera heroica. El rebot a caigut en peus rivals, però Irene Paredes l'ha acabat traient sense problema (min. 15).

Patri marca el camí

Malgrat l'ensurt, les culers han continuat amb la calma i la serenor que tant les caracteritza; minuts després ha arribat al gol. Després d'avisar amb un córner on la portera ha hagut de treure l'esfèrica de la línia de gol, Patri ha inaugurat el compte culer amb un xut creuat des de la frontal de l'àrea (1-0, min. 19).

Amb un domini aclaparador, les culers han iniciat la recerca del segon gol. A la represa han estat molt actives a l'àrea alemanya. Primer, Lucy Bronze ha enviat una pilota al pal (min.48) i després la portera de l'Eintracht ha evitat el gol de Graham Hansen (min.50). Malgrat això, la segona diana es resistia en arribar.

Entre ocasions barcelonines, les visitants també han tingut alguna arribada. La més clara un xut de Freigang que ha sortit fregant el pal dret de la porteria de Cata Coll (min. 56). Amb el pas dels minuts, l'Eintracht de Frankfurt s'ha anat consolidant i les ocasions han estat més recurrents.

Arriba el segon

Quan semblava que el gol visitant estava més a prop que el local, ha arribat l'alegria a les graderies del Johan. Caroline Graham Hansen ha sabut aprofitar un desajust defensiu del combinat germànic i ha anotat el segon per encaminar la victòria (2-0, min. 74).

Amb encara temps per fer el tercer, Ona Batlle ha volgut tancar el partit. Però, Bosl ha esgarrat els plans de la catalana blocant el xut que per poc no ha acabat al fons de la xarxa (min. 83). Malgrat que les blaugranes ho han intentat fins al final, el marcador ja no s'ha mogut més i han acabat segellant el 5 de 5 en victòries amb un 2-0 a casa en la cinquena jornada de la fase de grups.

FITXA DEL PARTIT

BARÇA, 2
EINTRACHT DE FRANKFURT, 0

Barça: Cata Coll, Bronze, Paredes (Marta, min 84), Engen, O.Batlle, Aitana (Vicky, min. 86), Walsh, Patri, Graham Hansen (Bruna, min. 84), Caldentey (Pina, min 70), Paralluelo (Brugths, min. 70)

Eintracht de Frankfurt: Johannes (Bosl, min. 46); Hanshaw (D. Acikgoz, min. 84), Kleinherne, Doorsoun, Wolter, Dunst, Pawollek (Martinez, min. 60), Reuteler (Grawe, min. 31), Prasnikar, Freigang (I. Acikgoz, min. 84), Anyomi

Gols: 1-0, Patri (min. 19); 2-0, Graham Hansen (min. 73)

Àrbitres: Deborah Anex, Linda Schmid, Belinda Brem

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut