Fundación Alba - Barça: Directes cap a quarts (0-6)

Les blaugranes han certificat la presència a la següent ronda en un partit de domini culer amb gols de Dragoni, Martina, Oshoala, Ona Batlle, Pina i Mariona

Debut immillorable a la competició del KO. Les blaugranes han aconseguit la classificació per als quarts de final després de derrotar a l'Alba Fundación Femenino d'Albacete (0-6) en un duel de clar domini culer.

Els gols de Dragoni, Martina i Oshoala a la primera meitat i els d'Ona Batlle, Pina i Mariona a la segona han donat la victòria a un conjunt culer que continua el seu camí en la Copa del Reina.

Dragoni, Martina i Oshoala encarrilen la classificació

Les blaugranes han anat per feina a la primera meitat. El primer gol ha arribat al minut 20. Després de diverses ocasions, Dragoni ha encetat el comptador culer amb una rematada des de fora de l'àrea, que tot i que l'ha tocat Hoyas, la portera manxega no ha pogut fer res per evitar el gol (0-1).

Un quart d'hora més tard, les de Jonatan han rematat la feina començada per la jove italiana. Martina i Oshoala s'han afegit a la festa amb dos gols al minut 35 i 36. En primera instància, la catalana ha aprofitat un refús dins de l'àrea i ha enviat el fort xut dins de la xarxa. Després Oshoala ha fet el tercer amb la cama dreta (0-3).

Certifiquen els quarts

A la represa, el combina barceloní ha continuat amb el domini aclaparador i això ha permès segellar la victòria amb tres gols més. Al minut 55 una jugada per la dreta de Brugts ha acabat amb una rematada d'Ona Batlle que ha situat el 0-4. Més tard, Pina ha definita plaer una gran centrada de Lucia Corrales (0-5, min. 78).

I ja a les acaballes del partit hi ha hagut temps per un darrer gol de Mariona. Jugada magistral de la davantera blaugrana amb dos retalls dins de l'àrea i amb una definició imparable per a la portera local. Un 0-6 final que dona el bitllet cap a quarts de final.

FITXA DEL PARTIT

FUNDACIÓN ALBA, 0
BARÇA, 6

Fundación Alba: Hoyas; Amparito, Celia, Herrero, Padilla (Nerea, min. 84); Nata, Leire, Bea Paredes (Irene González, min 84); Elena (Zafra, min. 72), Ortega (Mireya, min.61) i Celia Gómez (Riu, min 61).

Barça: Gemma; Bronze (Mariona, min. 61), Paredes (Engen, min. 70), Martina, Ona Batlle (Lucia Corrales, min. 70); Dragoni (Bruna, min. 61), Walsh (Patri, min. 61), Vicky; Brugts, Oshoala i Pina.

Gols: 0-1, Dragoni (min. 20); 0-2, Martina (min. 35); 0-3, Oshoala (min.36); 0-4, Ona Batlle (min. 55); 0-5, Pina (min. 78); 0-6, Mariona (min. 85).

Àrbitres: Fírvida Fernández