Barça - Levante Las Planas: Golejada de reines (9-1)

Les blaugranes han iniciat el 2024 de la millor manera, amb un triomf còmode davant el conjunt català

Regal per a tots i totes les blaugranes. El FC Barcelona ha derrotat al Levante Las Planes (9-1) i ha entregat el darrer regal del Dia de Reis a tots els i les culers. El Johan s'ha vestit de gala per acollir el primer partit del 2024 que ha acabat amb triomf i golejada barcelonina. L'estadi s'ha convertit en una festa i s'ha pogut veure un gran espectacle dins i fora del terreny de joc. I és que els primers 250 aficionats a entrar al recinte han pogut degustar un tros de tortell i cinc espectadors han estat premiats amb samarretes oficials de la mà de GLS.

Posen la directa

El partit no podria haver començat de millor manera per als blaugranes. I és que les de Jonatan Giráldez s'han avançat en el marcador en el minut 5 de duel. Salma Paralluelo ha fet justícia al títol de la pitxitxi de l'equip i després d'una centrada de Graham que s'ha passejat per l'àrea visitant ha caçat la pilota per perforar la porteria visitant amb la cama esquerra (1-0, min. 5).

Amb la llauna oberta, el cel del Johan Cruyff s'ha tapat i ha començat la pluja de gols. Mariona ha fet el segon de penal, després que Simon fes caure a la davantera blaugrana dins de l'àrea (min.23). Aitana s'ha sumat a la festa amb un xut creuat que ha deixat sense opció a la portera del conjunt de Sant Joan Despí (3-0, min. 28).

Per arrodonir la primera meitat, Graham ha fet el quart. La noruega ha rematat des del centre de l'àrea una passada llarga de Mariona per posar el pòquer de gols abans d'anar al descans (min. 41).

Festa al Johan

A la segona meitat hi ha hagut temps per veure cinc gols més blaugranes. Pina ha posat el 5-0 des de dins de l'àrea (min. 50) i Patri ha fet el sisè per l'esquadra un minut després. Entre els gols de les culers, s'ha colat un gol visitant. Allegra ha fet el 6-1 en el minut 63. A banda del gol local, la nota negativa del duel ha esta la lesió de Marta Torrejón. La capitana s'ha hagut de retirar del terreny de joc al minut 67.

Malgrat això les blaugranes han continuat a ritme de piconadora. El setè, el vuitè i el novè s'han fet esperar perquè han arribat al tram final del partit. Vicky López al 84, Patri al 90 i Oshoala al 93 han posat la cirereta a un duel espectacular per tancar el Dia de Reis i començar l'any de la millor manera possible.

Barça, 9
Levante Las Planas, 1

Barça: Paños, Torrejón (Paredes, min. 67), Fernández, Engen (Bronze, min. 63), Brugts (Vicky, min. 63), Aitana, Patri, Pina (Oshoala, min. 63), Graham (Bruna, min 78), Mariona, Paralluelo

Levante Las Planas: Cáceres, Nicoli, Simon, Frisbie (Pilar, min. 75), Poljak, Mertínez, Dominika (Benera, min. 58), C. Martínez (Yasmin, min. 46), Elena Julve (Lahmari, min. 81), J.Martínez (Baudet, min. 58), Uribe

Gols: 1-0, Paralluelo (min. 4); 2-0, Mariona (min. 23); 3-0, Aitana (min. 28); 4-0, Graham Hansen (min. 41); 5-0, Claudia Pina (min. 50), 6-0, Patri (min. 51); 6-1, Allegra (min. 63); 7-1, Vicky (min. 84); 8-1, Patri (min. 92); 9-1, Oshoala (min. 94).

Àrbitres: Alicia Espinosa Ríos. Targeta groga per a Simon