Barça - Rosengård: Golejada europea per tancar un any màgic (7-0)

Barça - Rosengård: Golejada europea per tancar un any màgic (7-0)

El Barça femení ha golejat en l'últim partit de l'any en un partit amb triple premi per a les blaugrana, que ja són als quarts de la Champions

Aquest Barça, insaciable, rarament no està a l'altura de les expectatives, i avui ha tornat a exercir a la perfecció el seu paper d'amo i senyor dels partits. Contra un Rosengård a qui havien guanyat 0-6 feia poc més d'una setmana, les de Jonatan Giráldez han tornat a exhibir-se des del xiulet inicial i han acabat amb un espectacular 7-0.

Després d'un parell d'avisos de Salma Paralluelo, primer de falta i després reclamant sense èxit un penal que semblava clar, ha aparegut la genialitat d'Aitana. Mukasa li ha negat el gol a la Pilota d'Or enviant a córner un potent xut, però gairebé en la següent jugada, Aitana ha tornat a brillar, en aquest cas com a assistent.

Aitana brilla en el seu paper d'assitent

Amb una assistència entre les cames d'una rival ha habilitat Keira Walsh que, arribant des de segona línia ha marcat el primer, amb la col·laboració inestimable d'una rival, que ha desviat el seu xut (1-0, min. 15). Les blaugrana no volien sorpreses, i han buscat el segon amb insistència. Pina s'ha trobat amb la mà de Mukasa i el travesser, i Mariona es creuava amb una de les moltes cames rivals que impedien el 2-0.

 

Graham Hansen amplia el marcador abans del descans

Però el que era qüestió de temps s'ha fet real quan Graham Hansen i Aitana s'han associat i la noruega, amb una assistència màgica d'esperó de la 14, ha creuat la pilota lluny de Mukasa (2-0, min. 34), en el que era el marcador definitiu al descans perquè la portera sueca havia tornat a volar per refusar un cop de cap de Salma Paralluelo.

Doblet fulgurant de Salma

Però la davantera aragonesa del Barça no ha cessat en el seu intent de marcar, i ha trobat el premi ben ràpid al segon temps. Els i les 5.072 culers que han omplert el Johan Cruyff han celebrat com Salma marcava, ara sí, després d'una gran assistència de Graham Hansen (3-0, min. 54), i ho tornava a fer rematant de primeres una centrada d'Ona Batlle (4-0, min. 60).

Festa absoluta en un Johan entregat

L'estat d'eufòria s'ha apoderat d'un Johan més nadalenc que mai, amb la pluja de peluixos al descans i moltíssims barrets del Pare Noel a les graderies, que entre càntic i onada anaven celebrant més gols de les seves. La maneta, obra de Clàudia Pina després d'una pilota morta dins l'àrea (5-0, min, 73). El sisè, d'una Marta Torrejón més hàbil que ningú per caçar una pilota despenjada en un córner (6-0, min. 75). I el setè i definitiu, entre la jove Martina Fernández i una defensa del Rosengård (7-0, min. 85).

Una nova golejada que té un triple premi. Tancar un grandíssim 2023 amb sensacions immillorables, anotar la victòria número 100 de Jonatan Giráldez com a primer entrenador i segellar de forma matemàtica la classificació per als quarts de final de la Champions.

 

Fitxa del partit

Barça: 7
Rosengård: 0

Barça: Paños; Torrejón, Engen (Bronze 69'), Martina Fernández, Ona Batlle (Judit Pujols 80'); Walsh, Aitana (Oshoala 69'), Pina; Mariona 8Vicky López 69'), Paralluelo (Bruna 78') i Graham Hansen.

Rosengård: Mukasa; Brown, Obaze (Lundgren 46'), Arnardottir, Wik; Janssen, Oling, Bredgaard; Andersson (Sprung 46'), Larsson i Schough.

Gols: 1-0; Keira Walsh (min. 15); 2-0; Caroline Graham Hansen (min. 34); 3-0, Salma Paralluelo (min. 54); 4-0, Salma Paralluelo (min. 60); 5-0, Clàudia Pina (73'); 6-0, Marta Torrejón (min. 75); 7-0, Wik, en pròpia porteria (min. 85).

Àrbitra: Eleni Antoniou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut