Tenerife - Barça: Triomf rodó (0-2)

Les blaugranes aconsegueixen els tres punts en el darrer partit de l'any de la competició domèstica

Victòria blaugrana per a tancar l'any a la Lliga. El Barça ha superat al Tenerife (0-2) en un duel que s'ha resolt a la segona meitat. Les culers no han pogut encaminar la feina al primer temps i ha estat en el segon quan els gols de Graham i Walsh han donat l'últim triomf lliguer de l'any per mantenir el ple de victòries a la competició domèstica.

Marcador immòbil

Un escenari de luxe per a un partit exigent. El duel a l'Heliodoro Rodríguez López ha començat amb les forces molt igualades. Mentre l'equip insular no amenaçava amb contundència la porteria de Sandra Paños, el Barça generava alguna ocasió de perill, però sense trobar la manera de finalitzar-les.

Això ha comportat una primera part molt igualada, tot i que l'equip de Jonatan Giráldez era qui tenia el control de la possessió i qui més jugades perilloses generava. Les més clares han estat una de Salma Paralluelo al primer quart d'hora de partit, un xut d'Aitana a l'equador del primer temps i una rematada creuada de Pina a les acaballes de la primera meitat. Totes tres frustrades per la defensa del Tenerife i la portera, Adeje, intervenint en última instància per evitar el gol.

S'obre l'aixeta

A l'inici de la segona meitat, després d'unes mans a l'àrea blaugrana de Patri Gavira, Graham Hansen ha obert la llauna en transformar un penal a favor del Barça (0-1, min. 49). A partir d'aquí, les culers han anat a més i cada vegada les accions de perill estaven més a prop de perforar la porteria rival.

Al minut 62, ha arribat el primer i únic gol en joc del Barça. Keira Walsh ha tret un gran xut després de tenir temps de controlar una fabulosa passada d'Aitana (0-2). Amb el 0-2 en el marcador les blaugranes no han baixat el ritme, i les locals tampoc. El Tenerife ha continuat treballant per trobar el gol que estrenyis el marcador, però ni en les ocasions més clares al final del duel ha aconseguit perforar la xarxa de Sandra Paños.

Finalment, victòria blaugrana per a tancar l'any en la competició domèstica.