Eintracht Frankfurt - Barça: Remuntada per continuar invictes (1-3)

Eintracht Frankfurt - Barça: Remuntada per continuar invictes (1-3)

Salma i Mariona han revertit el signe del partit perquè les culers sumessin la segona victòria en la Champions League

Dos de dos. El FC Barcelona s'ha refet per endur-se la segona victòria en la Champions League. Aquesta vegada ha estat al camp de l'Eintracht Frankfurt. Les barcelonistes s'han aixecat d'una primera part adversa, i del gol alemany. Salma, amb un doblet, i Mariona, que ha sumat el seu gol 100 amb el Barça, han estat les autores de les dianes culers en una segona part de clar color blaugrana. 

 

Possessió culer...

Amb una temperatura freda i sota un ambient ensordidor, les culers han sortit al Waldstadion amb la voluntat de dominar. Impregnant ritme a la circulació, les de Jonatan Giráldez han anat superant, progressivament, l'alta pressió de l'Eintracht Frankfurt. En conseqüència, s'ha començat a veure el groc de la portera Johannes. Tranquil·la davant els llançaments desviats de Salma i Patri Guijarro. El millor antídot per rebaixar l'aplom de les alemanyes, que han continuat molt concentrades i exitoses en les tasques defensives

... solidesa defensiva, i gol alemanys

Ni les ràpides combinacions ofensives amb noms com Bronze, Aitana, Patri, Salma, Hansen o Mariona han servit per trencar la solidesa germànica. No ha estat d'estranyar que a l'equador de la primera meitat, Johannes només hagués embrutat els guants en un xut. A l'altre costat, Sandra Paños només ha firmat una intervenció de mèrit a xut d'Anyomi. En part, gràcies a l'actuació estel·lar d'Engen des de la posició de central. Dos noms encertats que no han pogut fer res davant el cop local. Quan menys s'esperava l'aparició ofensiva de les àligues, el vol de Freigang ha posat el primer gol de la nit en l'ocàs dels primers 45 minuts. 

Troben la tecla

Tota una declaració d'intencions. El Barça, canviant peces del dibuix, s'ha plantat a la represa amb la màxima voluntat d'empatar com més aviat millor. En aquest context, amb Mariona en una posició de migcampista i Salma de referència, Hansen ha tingut la primera. A la segona, la mateixa Salma Paralluelo ha enfocat porteria per situar l'1-1. En una acció de 9, l'aragonesa ha enaltit la jugada d'Ona Batlle. La 22, amb més llibertat i espai al lateral esquerre, s'ha apuntat una jugada de molts quirats, superant totes les rivals i dibuixant una assistència melòdica. Amb l'embranzida de l'alegria del gol, el Barça ha mostrat més fam. I, Aitana Bonmatí ha tingut una clara ocasió segons després. 

Era qüestió de temps que arribés el segon. Perquè les de Jonatan Giráldez han acrescut les seves prestacions. En un córner, la protagonista Mariona -que ha anotat el gol 100 amb l'elàstica del FC Barcelona- ha estat la més llesta per caçar els rebots. Cor i cap per revertir el marcador, que ha agafat més volada. El Barça ha continuat prement l'accelerador i ha completat, encara més, la remuntada. Salma, vestida de davantera centre i exhibint efectivitat, ha posat l'1-3. Un lluminós que no ha tingut més història. Les de Jonatan Giráldez, amb control, han conduït el matx a la victòria final. La segona d'aquesta fase de grups de la Champions League. 

FITXA DEL PARTIT

Eintracht Frankfurt, 1
Barça, 3

Eintracht Frankfurt: Johannes, Wolter, Kleinherne, Doorsoun, Hanshaw, Reuteler (Gräwe, min 70), Pawollek, Dunst, Anyomi, Freigang i Prašnikar, 
Barça: Sandra Paños, Bronze (Torrejón, min 78), Engen, Mapi, Ona Batlle (Corrales, min 87), Aitana, Walsh, Patri, Graham Hansen (Brugts, min 75), Mariona (Pina, min 78) i Salma (Vicky, min 87)

Gols: 1-0, Freigang (min 42); 1-1, Salma (min 48); 1-2, Mariona (min 58); 1-3, Salma (min 61)

Àrbitra: Jana Adámková. Ha amonestat amb targeta groga les visitants Mariona (min 66), Ona Batlle (min 67)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut