Vila-real - Barça: Golejada al Mini Estadi groguet (0-6)

Les blaugranes han superat amb comoditat el conjunt castellonenc i continuen al capdavant de la Lliga F

El Barça ha guanyat amb comoditat al Vila-real en un bon partit de futbol de les de Jonatan Giráldez (0-6). Aitana, Oshoala, Salma i Hansen han sigut les golejadores que permeten a les blaugranes continuar al capdavant de la Lliga F, amb la vista ja posada en el primer partit de Champions contra el Benfica.

El Barça ha sortit amb la intenció de dominar el partit i així ho ha fet. Des del primer minut les de Jonatan Giráldez s’han apoderat de la pilota i el Vila-real s’ha tancat al darrere per esperar a sortir al contracop. Després d’una errada de la portera grogueta, les blaugranes han tingut la primera oportunitat en les botes de Claudia Pina, però el seu xut des de la frontal de l’àrea l’ha aturat Carbonell.

La Pilota d’Or obre la llauna

Tot seguit, qui sí que ha pogut obrir la llauna ha sigut Aitana Bonmatí, que s’ha fabricat un gol de Pilota d’Or al minut 14. La migcampista de Sant Pere de Ribes s’ha buscat l’espai entre les defenses groguetes i el seu xut, ras, no l’ha pogut aturar Carbonell. Després d’encetar el marcador, les blaugranes no s’han aturat i entre Claudia Pina i Oshoala, que ha desaprofitat dues ocasions clares, no han pogut augmentar l’avantatge.

Oshoala no perdona tres vegades

Finalment, Oshoala no ha perdonat. La nigeriana li ha guanyat molt bé l’esquena a les defenses groguetes i ha rematat una molt bona centrada d’Ona Batlle, que s’ha convertit en un maldecap a la banda esquerra per al Vila-real. Així, la davantera s’ha pogut refer de les dues anteriors ocasions, on no havia pogut rematar en condicions, i ha marcat el segon gol blaugrana per encarar bé el partit.

El duel s’ha ofuscat després de la segona diana del Barça entre lesions de jugadores del Vila-real i la falta d’ocasions. Tot i això, el conjunt groguet ha tingut les seves dues primeres ocasions a les acaballes dels primers 45 minuts, amb un xut de Mckenna que no ha trobat la porteria de Cata Coll i una internada de la lateral grogueta que ha refusat la defensa blaugrana. Així, les jugadores han marxat a vestidors amb un 0-2 al marcador a favor de les de Jonatan Giráldez.

2023-11-11 VillarrealCF-FCBarcelona 044

El Barça augmenta l’avantatge

A la represa, el guió del partit ha sigut el mateix. Ona Batlle ha continuat amb una demostració del seu portent físic i tècnic i li ha servit el gol en safata a Aitana. La vilassarenca ha recorregut mig camp i a partir d’una paret amb Salma, la lateral ha fet una centrada enrere que la Pilota d’Or ha pogut aprofitar amb un xut ajustat al pal que ha significat el tercer del Barça.

Malgrat el resultat i la vista posada en la primera jornada de Champions contra el Benfica, Jonatan Giráldez ha fet un triple canvi d’una tacada donant entrada a Alexia, Mariona i Hansen. Així, el Barça ha continuat demostrant la seva superioritat i no ha parat d’assetjar la porteria grogueta, aconseguint una altra recompensa en forma de gol al minut 77 de partit. Salma Paralluelo, que la jornada passada va marcar fins a quatre dianes, s’ha estrenat aquesta tarda aprofitant una bona passada de Mariona. La davantera de 19 anys s’ha plantat sola davant Carbonell i no ha perdonat el quart gol de les blaugranes.

El cinquè gol ha arribat d’una manera molt afortunada pels interessos culers. En una falta perillosa, el xut de Graham Hansen ha topat amb la barrera de jugadores del Vila-real i la pilota s’ha dirigit a porteria amb la portera grogueta vençuda. El sisè no ha tardat a arribar, amb Oshoala aprofitant un refús a l’àrea petita després que Carbonell hagués evitat el gol d’Alexia.

Així, i malgrat alguna ocasió més per part de les barcelonines, el marcador no s’ha mogut més i el Barça ha aconseguit una altra victòria contundent per continuar al capdavant de la Lliga F. La pròxima jornada serà una de molt esperada, amb la visita del Reial Madrid a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

FITXA DEL PARTIT

Vila-real, 0
Barça, 6

Vila-real: Carbonell; Raquel, Queralt, Giménez, Lucía G. (Lucía R., min. 73); Lara (Kanteh, min. 40), Soldevila, Iglesias (Vera Rico, min. 73), Llompart (Ainoa, min. 51); Mckenna, Tere (María, min. 73)

Barça: Cata Coll; Bronze, Paredes (Engen, min. 73), Marta, Ona Batlle (Corrales, min. 73); Aitana (Mariona, min. 62), Walsh, Pina (Alexia, min. 62); Salma, Oshoala, Esmee (Hansen, min. 62)

Gols: 0-1 (Aitana, min. 14), 0-2 (Oshoala, min. 24), 0-3 (Aitana, min. 50), 0-4 (Salma, min. 77), 0-5 (Hansen, min. 81), 0-6 (Oshoala, min. 85)

Àrbitres: Fírvida Fernández, Villanueva Benavente, Contreras Patiño, Melero Pérez