Aitana Bonmatí visita per primera vegada el mural que el FC Barcelona li ha dedicat com a millor jugadora del món

Aitana Bonmatí visita per primera vegada el mural que el FC Barcelona li ha dedicat com a millor jugadora del món

La guanyadora de la Pilota d’Or ha conegut en primera persona el mural que el Club li ha regalat a Sant Pere de Ribes i s’hi ha trobat amb el seu creador, l’artista català FERT.ONE

Aitana Bonmatí ja és d’Or i, per celebrar-ho, el Club la va voler sorprendre, amb la col·laboració de l’Ajuntament, regalant-li un mural al seu poble natal i de residència, Sant Pere de Ribes

 

Acabada d’aterrar a Barcelona de Suïssa, després d’una victòria amb la selecció de ni més ni menys que 1 a 7, la ja millor jugadora del món no s’ha volgut perdre aquesta obra d’art i ha anat directament a conèixer-la en primera persona. Allà, ha estat rebuda per l’alcaldessa, Abigail Garrido, i s’hi ha trobat amb seu creador, l’artista urbà català FERT.ONE. Junts, han comentat la inspiració i la creació, i Bonmatí ha culminat l’obra afegint la seva signatura.

La migcampista s’ha fotografiat juntament amb el seu trofeu, la Pilota d’Or, i també amb FERT.ONE. Posteriorment, ribetans i ribetanes han pogut demanar la signatura de samarretes i fotos a la seva ídol.

Aitana ha manifestat: "És un mural preciós, l’havia vist a les xarxes socials i ja em va semblar magnífic, ara fins i tot m’ha semblat més gran i l’artista és un gran artista. La imatge és molt bonica, qui era abans i en què m’he convertit. Soc la mateixa però ara he aconseguit moltes coses".

"Em fa especial il·lusió portar la Pilota d’Or a casa, a l’Estadi Johan Cruyff, aquest diumenge per compartir-la amb els de sempre, amb la nostra afició"

AITANA

"Sempre m’he considerat una persona molt ambiciosa i la constància i exigència que tinc amb mi mateixa han valgut molt la pena. Els mals moments són els que et fan ser millor i continuo tenint aquesta ambició de seguir millorant i seguir donant alegries als culers i arreu del món", ha sentenciat. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut