Barça - Granada: Victòria solvent del líder (6-1)

Les jugadores culers han vençut el club andalús en el debut golejador d’Ona Batlle

El Barça s’ha imposat per 6-1 al Granada en un gran partit per a les de Giráldez. Patri Guijarro, Paralluelo i Mariona han estat clau amb un gol i una assistència per jugadora en un triomf que ha segellat Oshoala amb dos gols. L’Estadi Johan Cruyff ha pogut celebrar, també, el primer gol amb la samarreta blaugrana d’Ona Batlle i veure el retorn d’Ariadna Mingueza, aquest cop com a rival.

Primers 45 minuts de color blaugrana

La primera part ha estat d’un clar domini blaugrana i Patri Guijarro ha estrenat el marcador amb un gran xut (1-0, min 6). Les defenses i migcampistes del Barça, a partir del gol, s’han mostrat molt contundents i han evitat qualsevol ocasió d’atac perillosa del Granada, més enllà d’algun xut allunyat des de fora l’àrea.

Han hagut de passar gairebé 17 minuts perquè els aficionats visquessin una altra ocasió de gol per part de les jugadores culers. Salma Paralluelo, amb un xut creuat que ha acabat xocant amb el pal esquerre, ha estat l’artífex de la jugada. La mateixa Salma, vuit minuts després, però, ha tornat a formar part d’una acció de gol, quan ha assistit Ona Batlle perquè la jugadora catalana de 24 anys s’estrenés com a golejadora amb el Club (2-0, min 30).

Segona part de líder

Un resultat que s’ha mantingut fins al descans. A la represa, els primers 15 minuts de la segona part han estat pràcticament idèntics als 45 anteriors, tret d’un xut llunyà d’Edna Imade que havia agafat desprevinguda a Sandra Paños, però la portera del Barça ha reaccionat ràpidament i ha enviat la pilota a córner.

Les jugadores blaugranes més perilloses aquesta segona part han continuat sent Ona Batlle i Salma Paralluelo que, finalment, ha aconseguit el seu gol (3-0, min 59) després d’un embolic de xuts dins l’àrea del Granada a causa d’una falta rebuda per Engen, que ha derivat també en groga per a Andrea Gómez. Salma, pràcticament sola davant la portera rival, ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

Amb l’entrada al camp d’Alèxia, Aitana i Mariona (totes han entrat al minut 65) el partit ha conservat el mateix ritme i, just un minut després de la seva aparició, Mariona, prèvia assistència de Guijarro, s’ha quedat també sola cara a cara amb Sandra Estévez i ha fet el 4-0 (min 66). Quatre minuts després, Alèxia s’ha volgut sumar a la festa amb un centre que s’ha anat enverinant, però la pilota ha donat a la creueta.

Qui sí que s’ha sumat a la festa i ha marcat la maneta i el sisè gol de forma pràcticament consecutiva ha estat Oshoala, amb assistències d’Aitana i Mariona respectivament. Als minuts afegits del partit, Laura amb un xut que no s’esperava Paños, ha col·locat el 6-1 definitiu al marcador.

Fitxa del partit

FC Barcelona femení: 6

Granada CF femenino: 1

Barça: Sandra Paños; Marta Torrejón; Martina Fernández (Aitana Bonmatí 65’); Mapi León; Ona Batlle; Patri Guijarro (Keira Walsh 77’); Ingrid Engen; Clàudia Pina (Alèxia Putellas 65’); Bruna Vilamala (Mariona Caldentey 65’); Asisat Oshoala; Salma Paralluelo (Vicky López 77’).

Granada CF: Sandra Estévez; Itziar Gastearena (Alba Pérez 45’); Cristina Postigo; Marta Carrasco; Esther Martín; Alicia Redondo (Naima García 66’); Ariadna Mingueza; Ornella Vignola (Laura Pérez 77’; Andrea Gómez (Lucía Martínez 66’); Lauri; Carlota Suárez (Edna Imade 45’).

Gols: 1-0, Patri (min. 6); 2-0, Ona (min. 30); 3-0, Salma Paralluelo (min. 59); 4-0, Mariona (min. 66); 5-0, Oshoala (min. 80); 6-0 (min. 82); 6-1 Laura Pérez (+90’).

Àrbitra: María del Pilar Delgado