Sporting de Huelva - Barça: Victòries que també sumen (1-2)

Sporting de Huelva - Barça: Victòries que també sumen (1-2)

Les culers, que han tingut una infinitat d'ocasions, han dominat en tot moment, però només s'han apuntat dos gols

Victòria d'ofici. El FC Barcelona ha estat superior en tot moment, però s'ha endut un ajustat triomf davant l'Sporting de Huelva. Primer, Claudia Pina s'ha apuntat la festivitat després d'una sensacional jugada col·lectiva i a les acaballes Patri Guijarro, el segon. En la darrera jugada del matx, les locals han retallat diferències, però no ha impedit que les culers hagin sumat els sis de sis en els dos primers partits lliguers. 

 

Joventut blaugrana per sacsejar el marcador

Tot i que el gol culer era estat qüestió de temps, ha costat veure una celebració. El Barça ha monopolitzat el perill inicial al Nuevo Colombino. Un escenari del club degà de l'estat espanyol que ha vist l'atreviment de la jove blaugrana Vicky López. La migcampista de 17 anys ha concretat les primeres aproximacions d'un conjunt dominador i monopolitzador de la pilota. Un element hipnotitzat per les botes barcelonistes en el 0-1. Graham Hansen, Vicky López i Bruna Vilamala han construït una jugada de molts quirats perquè Claudia Pina s'apuntés el primer. Golàs combinatiu per trencar amb la manca d'efectivitat. 

Control culer

Aquest 0-1 no ha canviat el context del matx. Les catalanes han continuat atacant i les de Huelva, defensant. Només s'han presentat esporàdicament a la zona de Sandra Paños, molt tranquil·la i quasi sense intervenir al llarg de tot el partit. Perquè les de Jonatan Giráldez han pintat de blaugrana totes les facetes del joc i totes les estadístiques ofensives. Uns arguments prolífics que no s'han traslladat amb abundància cap al lluminós. Una tendència que s'ha mantingut en bona part de l'enfrontament. 

Més aproximacions barcelonistes

L'augment de pulsacions l'han augmentat Alexia, Mariona i Aitana quan han entrat sobre el verd. Tres campiones del món que han intentat alterar més el marcador. Les aproximacions s'han succeït, però el 0-1 ha continuat inamovible. Inclús quan ha arribat un penal. Una passada magistral en profunditat de la 9 barcelonista per a l'enèsima carrera de Brugts ha desembocat en el llançament des dels onze metres. La capitana blaugrana s'ha afegit al poc dinamisme anotador. Aquesta vegada, Chelsea ha guanyat la partida. 

Per fi, arriba el segon

Una pilota al travesser de Brugts semblava tancar el cercle continuat d'aproximacions. Però la insistència culer ha percudit fins a anotar el segon. Patri Guijarro amb el cap ha estat la golejadora. No ha estat el marcador final, perquè l'Sporting de Huelva ha tancat el matx amb el gol de Balleste en la darrera jugada. Res ha fet perillar que el Barça sumés els tres punts a la Lliga per segona vegada aquesta temporada. Ara, el dijous 5 d'octubre a les 20 hores, el Johan Cruyff acollirà l'ajornada jornada 1.

FITXA DEL PARTIT 

Sporting de Huelva, 1
Barça, 1

Sporting de Huelva: Chelsea, Konat, Ana Carol, Carrasco (Isina, min 69), María Pérez, Hagman (Margraf, min 46), Patri Ojeda, Castelló, Paula Romero (Balleste, min 85), De Filippo (Bialoszewska, min 69) i Miku (Correa, min 85)
Barça: Paños, María León, Pina, Marta (Irene Paredes, min 83), Graham (Corrales, min 83), Patri, Bronze, Bruna (Alexia, min 65), Engen (Mariona, min 65), Brugts i Vicky (Aitana, min 65)

Gols: 0-1, Claudia Pina (min 24); 0-2, Patri (min 91); 1-2, Balleste (min 95)

Àrbitra: Cuesta Arribas. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut