Tigres - Barça: Les blaugranes rugeixen més fort (0-1)

Tigres - Barça: Les blaugranes rugeixen més fort (0-1)

Claudia Pina ha tornat a ser clau en la victòria barcelonista en terres mexicanes

Segona victòria blaugrana per tancar la gira per Mèxic. Les blaugranes s'han imposat per la mínima gràcies a un gol de Claudia Pina, que ha anotat per segon partit consecutiu. En un Volcà de Monterrey vibrant, el rugir de les blaugranes s'ha sentit més fort. 

PinaGol torna a aparèixer

En aquesta gira mexicana, Claudia Pina ha posat la dolçor de les celebracions barcelonistes. La futbolista de Montcada i Reixac, que ha acabat el matx com a MVP, ha obert el marcador ben aviat. Al minut 18 ha enviat al fons de la xarxa la superioritat culer que s'ha vist des de l'inici. Perquè les de Jonatan Giráldez havien sacsejat prèviament les estadístiques golejadores amb les aproximacions de Hansen. 

Mostrant seguretat defensiva i control de la possessió, el Barça ha dirigit el partit a la victòria final. Sense cap revifada de les locals, les blaugranes s'han apuntat la segona victòria de la gira per Mèxic. Una preparació per al començament de la temporada que ha acabat amb somriure culer. Perquè les blaugranes han rugit més fort en un Volcà de Monterrey ple.

FITXA DEL PARTIT

Tigres, 0
Barça, 1

Tigres: Santiago, Espinoza, Mercado, Delgado, Mayor, Ovalle, Ferral, Cruz, Rodríguez, Guitíerrez i Reyes. També han jugat Rangel, Villarreal, Ijeh, Montoya, María González, Konya Plummer, Elizondo, Villanueva, Solís i Antonio. 
Barça: Paños, Mapi León, Jana, Pina, Corrales, Marta, Graham, Alexia, Patri, Bruna i Engen. També han jugat Oshoala, Judit, Vicky, Brugts, Caño, Martina i L. Martet.

Gols: Claudia Pina (min 18)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut