Barça - Montpeller: Victòria per agafar ritme (2-0)

Les blaugranes han aconseguit superar les franceses en el segon amistós de la pretemporada

Una nova victòria del Barça Femení en aquesta pretemporada. Les blaugranes s'han imposat al Montpeller francès per 2-0, gràcies als gols de Caño i Martret. Les de Jonatan Giráldez sumen així la seva segona victòria amistosa consecutiva després de superar l'AEM Lleida per 3-0.

Una pretemporada en què l'entrenador blaugrana està donant minuts a moltes jugadores joves, que estan aprofitant les seves oportunitats. El pròxim compromís del Barça serà el Gamper del dijous 24 d'agost davant la Juventus.

Caño obre la llauna

No podia començar millor l'amistós per a les jugadores de Jonatan Giráldez. I és que Alba Caño ha marcat quan just s'acabava d'arribar al primer minut de joc. La de Puiggròs no ha perdonat un refús a la frontal de l'àrea, i amb un gran xut ras ha avançat el Barça.

Amb l'avantatge en el marcador, les blaugranes ho han continuat intentant i a punt ha estat Bruna Vilamala de marcar el segon en dues ocasions. Primer, ho ha intentat amb un xut amb rosca que ha sortit fregant el travesser i, després, ha marcat un gol en fora de joc que l'àrbitra ha anul·lat.

El Montpeller, per la seva banda, ha intentat aprofitar la línia avançada de la defensa blaugrana per fer mal al contraatac. I de fet, Gordon ha enviat una pilota al pal després d'una gran desmarcada. Això sí, el marcador no s'ha mogut i el Barça ha arribat al descans guanyant d'un gol.

Martret tanca el partit

A la represa, les blaugranes han sortit igual que a la primera part: buscant el gol. I qui primer ha estat a punt de trobar-lo ha estat Ari Arias. La madrilenya ha aprofitat un refús dintre de l'àrea, però el seu xut l'ha aturat la portera visitant.

Durant el segon temps, Jonatan Giráldez ha decidit donar minuts a moltes jugadores joves perquè agafessin ritme de primer equip. I una de les que més ha destacat ha estat Dragoni. La internacional amb Itàlia s'ha mostrat molt activa al mig del camp ordenant l'atac blaugrana.

Quan el partit estava a punt d'arribar al final, el Barça ha marcat el definitiu 2-0 gràcies a una gran centrada de Lucia Corrales que ha rematat Laia Martret (2-0, min 89). Així, les de Jonatan Giráldez han tancat l'amistós amb una nova victòria.