Ona Batlle s’unirà al Barça després d’acabar el seu contracte amb el Manchester United

Ona Batlle s’unirà al Barça després d’acabar el seu contracte amb el Manchester United

La lateral formada a la Masia, de 24 anys, signa fins al 2026 i es converteix en el primer reforç del campió d’Europa

Ona Batlle és nova jugadora del FC Barcelona i el primer reforç per a la temporada 2023/24. La lateral de Vilassar de Mar ha signat el contracte que la vestirà de blaugrana fins al 30 de juny del 2026. La rúbrica s’ha fet al despatx presidencial de les oficines de l’Spotify Camp Nou i, poc després, es posava, de nou, la samarreta blaugrana a l’Estadi Johan Cruyff.

Amb 24 anys, Ona Batlle és una futbolista formada a la Masia. Hi va arribar el 2011, quan en tenia només 12, per incorporar-se a l’Infantil-Aleví. Després de passar per totes les categories inferiors, amb el Barça B es va proclamar campiona de l’aleshores Segona Divisió i després va continuar la seva progressió al Madrid CFF (2017/18), al Llevant (2018/2020) i, en les darreres tres temporades, al Manchester United, on acaba de finalitzar la seva vinculació. 

Es tracta d’una lateral dretana amb un ampli desplegament físic i una bona tècnica, amb la particularitat que pot actuar amb solvència tant a la banda dreta com a l’esquerra. Ona Batlle és una de les 30 preseleccionades per Espanya per disputar el Mundial d’Austràlia i Nova Zelanda a partir del mes de juliol. Aquest dilluns ha quedat concentrada a Benidorm.

Les declaracions d’Ona Batlle

“Sempre ha sigut el meu somni estar al primer equip del Barça. És cert que vaig marxar, però ho vaig fer amb la mentalitat de poder tornar. Tinc moltes ganes i il·lusió de compartir vestidor i experiències amb les jugadores amb qui estaré”.

“Per mi el Barça sempre ha estat al meu cor i no és fàcil dir-li que no. Des del primer moment l’he tingut en la ment”.

“Tinc molta més experiència de quan vaig marxar. He estat viatjant, fins i tot a Anglaterra, on he estat molt feliç, però estic molt contenta de poder tornar i de seguir aquí la meva carrera. Hi deixaré la pell i gaudiré, que és el més important”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut