Maria Pérez renova fins al 2025

Maria Pérez renova fins al 2025

La prometedora i polivalent jugadora del Barça Femení ha segellat la seva continuïtat per dues temporades més davant la presència del president Joan Laporta

La jugadora Maria Pérez ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2025 i passarà a tenir fitxa de primer equip. La migcampista, que acabava la seva vinculació amb el club a final de temporada, ha segellat la seva continuïtat dos anys més al costat del president Joan Laporta i del directiu Xavier Puig, al despatx de presidència del Camp Nou.

De 21 anys, Maria Pérez és una migcampista polivalent que pot actuar amb solvència també com a central. Aquesta temporada ha portat a terme dinàmica de primer equip, en paral·lel amb les seves participacions amb els partits del filial, en què ha estat una de les capitanes del brillant campió de la Primera RFEF. 

Quan es compleixen pràcticament dos anys del seu debut amb el primer equip, en el present exercici ha disputat 3 compromisos de LigaF, 1 de Champions League i 1 de Copa de la Reina sota les ordres de Jonatan Giráldez.

Les declaracions de Maria Pérez

“Soc molt feliç per poder estar dos anys més aquí a casa meva, al club dels meus somnis. Esperem que siguin dos anys plens de títols i d’alegries per a l’afició”

“És un somni. Ja quan em van fitxar no m’ho creia. A aprofitar-ho, a gaudir de les millors jugadores del món”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut