Barça – Wolfsburg (prèvia): Volem la 2!

Barça – Wolfsburg (prèvia): Volem la 2!

16h, DAZN, TV3 i TVE: L’equip afronta la tercera final consecutiva de Champions League a Eindhoven davant el totpoderós Wolfsburg, en un autèntic partidàs i marea culer a les grades

El Dia ‘D’ ha arribat. Aquest dissabte 3 de juny del 2023 el Barça busca a Eindhoven la seva segona Lliga de Campions, en una final que s’entreveu fabulosa contra el Wolfsburg. És la tercera final consecutiva i quarta en cinc temporades per a les culers, que somien en repetir la sensació de Göteborg de fa dos anys i en enterrar la de la passada a Torí. 

Per trajectòria, aquest Barça ja és considerat de ple dret com un dels equips de referència de la història del futbol femení. Això sí, una segona Copa d’Europa ja el situaria en el tercer esglaó dels dominadors de la competició: només en tenen més l’Olympique Lyon (8) i el FFC Frankfurt (4).

Al davant, però, hi tindrà un rival temible. El Wolfsburg conserva la seva habitual constel·lació d’estrelles i té un poder atacant descomunal, amb Popp, Pajor, Jonsdottir, Roord o Huth. Per a arribar als Països Baixos ha deixat a la cuneta al París Saint-Germain, a quarts, i a l’Arsenal, en unes agòniques semifinals.

Marea blaugrana

Una vegada més, l’afició culer estarà amb l’equip. Després d’omplir l’Estadi Johan Cruyff en tots els partits de la temporada i de les grans entrades que va tenir l’Spotify Camp Nou, la marea blaugrana es traslladarà a Eindhoven. Serà el segon desplaçament massiu d’aficionats del Barça Femení a Europa, després dels milers que van viatjar a Torí fa un any. En aquesta ocasió se n’esperen com a mínim 8.000 al Philips Stadion.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut