Barça TV+ estrena ‘Alexia, Labor Omnia Vincit’

Barça TV+ estrena ‘Alexia, Labor Omnia Vincit’

Aquesta docusèrie, disponible a Amazon Prime Video i que compta amb la col·laboració de Barça Studios, ara també es pot veure a Barça TV+ a l’estat espanyol

‘Alexia, Labor Omnia Vincit’ és una producció d’Amazon Prime Video, amb la col·laboració de Barça Studios, basada en una immersió a la vida i transformació de la millor futbolista del món. Un recorregut que va des de la infància d’Alexia Putellas fins al moment en què es va convertir en un referent social i esportiu global.
Ara, coincidint amb la final de la UEFA Women’s Champions League, on la jugadora tornarà a delitar l’afició amb el seu joc, la plataforma de vídeo oficial del Futbol Club Barcelona, Barça TV+, estrena aquest documental en exclusiva a l’estat espanyol, en català i en castellà.

A través de tres capítols d’entre 40 i 50 minuts cadascun, es dona a conèixer la vida de la jugadora des de la seva infantesa i com es va iniciar en el món del futbol, fins a convertir-se en una de les jugadores referents, gràcies als èxits assolits vestint la samarreta blaugrana i de la selecció. La producció, però, també mostra alguns dels moments més durs per a la capitana blaugrana, que, com per a tots els atletes, són les lesions com la que va patir abans de començar l’Eurocopa aquest estiu.

Putellas, la primera a guanyar en dues ocasions consecutives la Pilota d'Or, narra en primera persona quins són els reptes que ha hagut de superar, les seves ambicions i els seus somnis, i també reviu a través del documental moments clau en la seva trajectòria com els partits de quarts de final i de semifinals de la Champions femenina, disputats a l’Spotify Camp Nou la temporada passada, en què es van assolir dos rècords consecutius d’assistència en un partit de futbol femení.

Fins al moment, la jugadora compta amb un espectacular recorregut al Barça, havent aixecat el triplet de Lliga, Copa i Supercopa. A la Lliga es va aconseguir un ple de victòries en què les blaugranes no van perdre ni empatar cap partit i, durant aquesta temporada, ja han aconseguit superar les 50 victòries consecutives en competició domèstica, han guanyat la Lliga i es disputen, el proper dissabte dia 3 de juny, la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut