El barcelonisme, entregat al Barça Femení a l'Spotify Camp Nou

El barcelonisme, entregat al Barça Femení a l'Spotify Camp Nou

72.262 culers s'han deixat la veu per empènyer les blaugrana a una nova final de la Champions en un ambient espectacular a l'Estadi

La pilota ha començat a rodar als voltants de les 18:45h a la gespa de l'Spotifiy Camp Nou, però l'afició blaugrana l'ha començat a jugar molt abans. Ben aviat, centenars de seguidors i seguidores s'han anat aglutinant a propet de l'Estadi i, sobretot, a l'accès número 7, la porta per on ha accedit l'autobús de les jugadores pocs minuts després de les cinc de la tarda.

Encara restaven gairebé dues hores fins al partit, però les jugadores de Jonatan Giráldez ja havien pogut notar tot el suport que s'ha multiplicat un cop fins l'Spotify Camp Nou, que no ha deixat d'animar l'equip en tot moment. 

En els moments d'eufòria, com el gol de Hansen, però també quan l'eliminatòria s'ha complicat amb el gol del Chelsea pocs minuts després. En els últims minuts, el barcelonisme ha fet bo el tòpic de convertir-se en la jugadora número 12 per animar i patir a parts iguals però, quan tot ha acabat, ha celebrat amb l'eufòria que mereix que el seu equip jugarà la tercera final de la Champions de forma consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut