Bruna renova fins al 2026

Bruna renova fins al 2026

L’atacant del Barça Femení ha segellat la seva continuïtat per tres temporades més amb la presència del president Joan Laporta

Bruna Vilamala ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2026. L’atacant, que acabava la seva vinculació amb el club a final de temporada, aquest dimecres a la tarda ha segellat la seva continuïtat tres anys més al costat del president Joan Laporta, del vicepresident Rafael Yuste i del directiu Xavier Puig, al despatx de presidència del Camp Nou.

De 20 anys, la de Borgonyà (Osona) és una de les perles del planter que s’està convertint en realitat al primer equip. Amb una esquerra de seda, és un exemple de resiliència, sobretot després de recuperar-se de la lesió que l’havia mantingut més d’un any fora dels terrenys de joc. Des del seu debut oficial amb el primer equip, a la temporada 2019/20, Bruna ha disputat 40 partits, en els que ha marcat 20 gols.

Després de tancar també les renovacions de Jana Fernández, Caroline Graham Hansen, Ingrid Engen, Fridolina Rolfö, Irene Paredes, Cata Coll i Claudia Pina, amb la de Bruna Vilamala es garanteix així la continuïtat de tota la plantilla actual, com a mínim, una temporada més.

Les valoracions de Bruna Vilamala a ‘Dia B’ de Barça TV

“Porto aquí mitja vida i estic molt contenta de poder renovar tres anys més. La Masia m’ho ha donat tot, m’ha vist créixer com a persona i com a futbolista”.

“Per a mi són les millors jugadores del món i és un privilegi compartir vestidor amb elles, soc molt feliç de poder-ho fer”.

“Em moria de ganes de tornar perquè veia que tot s’impulsava moltíssim. Quan estàs jugant es gaudeix molt més”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut