Alhama CF - FC Barcelona: Continuen sumant de tres (0-2)

Les blaugranes s’emporten la victòria davant les murcianes en un partit en el que han superat els 100 gols a la Lliga

Ja són 24 victòries en 24 partits jugats per el Barça femení a la Lliga! Les blaugranes no fallen, i aconsegueixen una nova victòria, aquesta vegada davant l’Alhama CF per 0-2. En un partit on Jonatan Giráldez ha fet rotacions, després de l’eliminatòria de Champions davant la Roma.

A més, el Barça ha superat els 100 gols a la Lliga gràcies al primer gol de Graham, i ja és la tercera temporada consecutiva que les blaugranes arriben a aquestes xifres.

Primera part sense encert

Inici molt igualat entre els dos conjunts. Les blaugranes han sortit a intentar dominar el joc des del primer minut, i ho han aconseguit, ja que la pilota des de l’inici ha estat del Barça. Però on no han estat encertades les jugadores de Jonatan Giráldez ha estat en la finalització, perquè no han pogut trencar l’empat a 0.

Això sí, les úniques aproximacions perilloses han estat blaugranes. Primer Gil Pérez, la portera local li ha tret un mà a mà a Vicky López al principi del partit, i posteriorment Marta Torrejón ha rematat per damunt de la porteria una pilota que havia quedat morta dins l’àrea.

Les murcianes per la seva part, han aconseguit no patir molt durant els primers 45 minuts i han intentat algun contracop sense massa perill. Al final, els dos equips han marxat al descans amb empat a 0.

Graham canvia el partit

Com ha començat la segona part el Barça! Les blaugranes han trepitjat l’accelerador i en 10 minuts han tingut més ocasions que a la primera part. I al minut 57, Graham, que havia entrat al descans, ha avançat el Barça després d’una gran passada d’Aitana, per marcar el gol 100 blaugrana a la Lliga.

El gol ha donat un cop d’aire fresc al Barça, que no ha tardat molt a marcar el segon. I és que dos minuts després, Graham ha centrat una falta que s’ha acabat introduït en pròpia porteria la jugadora de l’Alhama Lucia Martínez.

Finalment, les blaugranes ho han continuat intentant, però entre la portera local i el pal han evitat el tercer del Barça. Així i tot, les blaugranes s’han emportat tres punts més en el camí a una lliga que està sent del tot immaculada.