Alexia comença a fer part de treball amb el grup

Alexia comença a fer part de treball amb el grup

La capitana inicia una nova fase dins del seu procés de recuperació

Alexia Putellas ha començat a fer part de treball amb el grup en l’entrenament d’aquest dilluns al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el primer de preparació per al duel de dimecres amb la Roma a l'Spotify Camp Nou. D’aquesta manera, la capitana del Barça inicia una nova fase dins del seu procés de recuperació.

L’ ‘11’ blaugrana es va trencar el lligament encreuat del genoll esquerre el passat 5 de juliol, en una concentració de la selecció espanyola. El dia 12 d’aquell mes era intervinguda satisfactòriament i iniciava una llarga recuperació que en les darreres setmanes ja l’havia portat a exercitar-se en solitari sobre la gespa. En les properes ho farà parcialment amb la resta de companyes.

Les frases d’Alexia

“Tornes a sentir una mica el que he sentit sempre. Ara és qüestió de paciència, de seguir treballant. Comencem una nova etapa, que és anar entrant progressivament amb l’equip”

“Els doctors, que són els que entenen d’això diuen que està anant tot el procés bé. Les meves sensacions són molt bones. Ara comencem una nova fase i estic amb ganes d’estar disponible, però això ho marca el metge i el meu genoll. Veurem com reacciona”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut