El Barça Femení triomfa a l’Onze FIFPro

El Barça Femení triomfa a l’Onze FIFPro

Les blaugrana han estat el club amb més representació a l’equip ideal del 2022, amb Alexia, María León, Bronze i Walsh incloses

El Barça Femení ha estat el gran triomfador en l’Onze FIFPro del 2022, que s’ha donat a conèixer aquest dilluns a París, en el transcurs de la Gala The Best organitzada per la FIFA. El blaugrana ha estat el club amb més representació en l’equip ideal de l’any, gràcies a la inclusió d’Alexia Putellas, María León, Lucy Bronze i Keira Walsh.

IMG_1717

De fet, amb vuit, el conjunt blaugrana ja era el que més candidates presentava dins d’una llista inicial de 23 nominades. Finalment, Paños, Paredes, Graham i Aitana no han entrat a la selecció.

D’aquesta manera, Alexia i María León han vist recompensades les seves prestacions en un quadre que va ser campió de Lliga, de Copa i de Supercopa, així com subcampió d’Europa. En el cas de Bronze i Walsh, a part del bon rendiment amb el Manchester City i el Barça, també se li suma el seu paper principal en la consecució de l’Europeu per part d’Anglaterra el passat estiu.

De Sant Joan Despí a París

Només acabar l’entrenament matinal, Alexia, María León i Bronze s’han desplaçat cap a l’aeroport del Prat per viatjar cap a la capital francesa (Walsh no ho ha fet per motius personals). El president Joan Laporta, la vicepresidenta Elena Fort i el directiu Xavier Puig han encapçalat la delegació culer a la gala.

A més d’Alexia, María León, Bronze i Walsh, han completat l’Onze FIFPro del 2022 Christiane Endler (Olympique de Lió), Leah Williamson (Arsenal), Wendie Renard (Olympique de Lió), Lena Oberdorf (Wolfsburg), Alex Morgan (San Diego Wave), Sam Kerr (Chelsea) i Beth Mead (Arsenal).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut