Alexia Putellas segueix sent The Best

Alexia Putellas segueix sent The Best

La blaugrana s’emporta per segon cop el guardó que atorga la FIFA a la millor jugadora de l’any

El regnat es manté. Alexia Putellas s’ha endut el premi The Best que atorga anualment la FIFA a la millor jugadora del món. És la segona vegada que la de Mollet del Vallès s’emporta aquest reconeixement, després que ja el guanyés l’any 2021.

 

Aquest trofeu individual se suma a la gran llista de premis de l’11 blaugrana, en el que ja té dos premis The Best, dues Pilotes d’Or i dues vegades escollida Millor Jugadora per la UEFA, tots ells assolits entre el 2021 i el 2022, anys en què ha acaparat els principals guardons individuals.

Una temporada 2021/22 gairebé impecable

La de Mollet del Vallès va tenir una de les millors temporades de la seva carrera, tant en termes individuals com col·lectius, que ha acabat amb el premi “The Best”. Amb el Barça va aixecar el triplet de Lliga, Copa i Supercopa. A la Lliga es va aconseguir un ple de victòries en què les blaugranes no van perdre ni empatar cap partit i, durant aquesta temporada, ja han aconseguit superar les 50 victòries consecutives en competició domèstica. 

 

A més, el Barça també va guanyar la Copa de la Reina, en què va marcar l’últim gol davant l’Sporting Huelva (6-1), i la Supercopa d’Espanya davant l’Atlètic de Madrid (7-0).

A Europa Alexia i el Barça van estar a punt de revalidar el títol obtingut l’any 2021, però el Barça va caure a la final davant el Lyon en una Champions històrica per al Club, on sobretot destaquen dues victòries a l’Spotify Camp Nou per al record. La primera als quarts de final davant el Reial Madrid (5-2), on Alexia va marcar un gol, i la segona a les semifinals davant el Wolfsburg, amb doblet de la molletana. 

En total, la “The Best” va marcar 42 gols i va fer 23 assistències durant tota la temporada passada entre el Barça i la selecció espanyola, el curs amb millors registres de la seva carrera.

Per desgràcia, abans de l’Eurocopa del 2022 en què Alexia havia de capitanejar la selecció espanyola es va trencar el lligament creuat anterior del genoll esquerre i es va perdre la resta de l’any i part d’aquest.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut