El FC Barcelona Femení, guardonat a la gala Panenka

El FC Barcelona Femení, guardonat a la gala Panenka

L’equip blaugrana ha rebut el Premi Antonín del Año per impulsar el futbol jugat per dones durant tant de temps

El Barça Femení continua rebent reconeixements tant a nivell local com internacional gràcies la seva tasca contínua de fomentar la igualtat i els valors a través de l’esport.

En aquest cas, la victòria s’emmarca a la Gala Panenka, on les jugadores de Giráldez han estat guardonades amb el Premi Antonín del Año, aquest dilluns a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona.

Han assistit a la gala a recollir el premi Xavier Puig, directiu responsable del Futbol Femení, i les jugadores Irene Paredes, Mariona Caldentey i Sandra Paños.

Antonín del Año, un reconeixement als valors culturals, socials i de superació

El Femení ha rebut el Premi Antonín del Año per impulsar el futbol jugat per dones durant tant de temps, amb especial accent al 2022, quan es va assolir el rècord d’assistència a l’Spotify Camp Nou i els milers d’aficionats i aficionades que es van desplaçar a la final de Torí.

Novena edició dels Premis Panenka

Aquesta és la novena edició dels premis de Panenka, la revista de període mensual que aborda la cultura futbolística a través d’enfocs històrics, culturals i socials, fundada l’any 2011.

Els premis, que responen a la filosofia de la mateixa revista, esdevenen un reconeixement a l’exalçament de la cultura futbolística, i tenen com a objectiu premiar mitjançant 10 categories tots els qui contribueixen a enriquir-la a través dels seus valors i la seva activitat. Sota la premissa d’allunyar el focus del terreny de joc i il·luminar aquells qui, repartint el joc fora d’aquest, han aconseguit que el futbol sigui un esport molt més admirable, van néixer fa nou edicions aquests premis que valoren el relat futbolístic en totes les seves formes d’expressió.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut