Barça – Betis: Festa blaugrana (7-0)

Victòria blaugrana davant les andaluses, que suposa la 53a victòria consecutiva a la Lliga, en un partit en què el Fundació Barça s'ha presentat davant del públic culer

El FC Barça Femení s’ha imposat al Betis en un gran partit del conjunt dirigit per Joanatan Giráldez a l’Estadi Johan Cruyff per 7-0. Els gols de Geyse, Walsh, Pina, Mariona i un hat-trick d'Oshoala han donat la victòria a les culers. Per seguir contant com a victòria tots els partits de l’equip a la Lliga F.

En un partit especial on a la mitja part tot l’estadi, que tenia una gran entrada, ha ovacionat als jugadors, entrenadors i psicòlogues de la Fundació Barça. I s’ha ballat la haka amb tot el públic.

Bons primers 45 minuts

Gran primera part del conjunt dirigit per Jonatan Giráldez, que ha dominat els primers 45 minuts. I és que el Barça començava bé el partit de cara a porteria, ja que Geyse ha posat per davant al Barça abans d’arribar al minut 15 de la primera part. A la brasilera li ha quedat un refús dintre de l’àrea i no ha perdonat a la portera del conjunt andalús.

El Barça no ha aturat i ha seguit buscant la porteria verd-i-blanca, i quasi ha estat d’augmentar el seu avantatge en la següent jugada, ja que Rolfö ha rematat al pal. Les blaugranes ho buscaven, sobretot creant molt perill amb pilotes penjades, però el segon semblava que s’escapa.

Fins que Walsh ha rematat tal com li venia una pilota a la frontal de l’àrea que ha deixat sense res a fer a Mieres, la portera del Betis, i situant el 2-0 abans del descans (min. 38). Aquest és el primer gol de la jugadora anglesa amb la samarreta blaugrana. Amb el 2-0 han acabat els 45 minuts, un marcador que reflectia la superioritat blaugrana a la primera part.

Festival de gols

Les blaugranes no han afluixat. I és que només han necessitat tres minuts a la segona part per marcar el tercer gol del matx. Pina ha rebut una gran pilota filtrada i no ha perdonat davant la portera (3-0, min. 48).

A partir del tercer, el partit ha estat de control absolutament blaugrana. El Betis ja no aconseguia treure la pilota a les culers. I així han arribat la resta de gols; primer després d’una gran passada de Rolfö a Oshoala, en una acció en què la davantera blaugrana no ha perdonat. Aquest és el setè partit consecutiu d’Oshoala marcant a la Lliga F.

Tres minuts després ha arribat el torn de Mariona, que ha marcat un autèntic golàs des de fora de l’àrea en una acció en què la pilota ha picat al pal i ha acabat al fons de la porteria andalusa (5-0, min. 64). I en el sisè gol s’han repetit les protagonistes del quart, jugada calcada. Centrada de Rolfö que Oshoala no perdona dintre de l’àrea petita per situar el 6-0 al minut 77. I no ha tingut prou amb els seus dos gols Oshoala que, ja en temps de descompte, ha marcat el 7-0 definitiu aconseguint el seu hat-trick.

Finalment, el marcador no s’ha tornat a moure i els tres punts han quedat a l’Estadi Johan Cruyff. El següent partit de les de Jonatan Giráldez serà el proper dissabte 11 de febrer al camp de l'Alabès.

Barça, 7

Betis, 0

Barça: Gemma, Bronze, Laia Codina (Irene Paredes, min. 70), Mapi León, Nuria Rábano (Oshoala, min. 59), Walsh (Patri Guijarro, min. 59),  Rolfö, Claudia Pina, Aitana Bonmatí, Crnogorčević (Mariona Caldentey, min. 59) i Geyse (Salma Paralluelo, min. 70).

Betis: Mieres, Perea, Dorine, Benítez, Salazar (Pena, min. 62), Asantewaa, Sosa (Fulutudilu, min. 72), García, Veiga (Nana, min. 62), León (Nana, min. 77) i Álvarez (Babajide, min. 72).

Gols1-0, Geyse (min. 15); 2-0, Walsh (min. 38); 3-0, Pina (min. 48); 4-0, Oshoala, min. 61); 5-0, Mariona Caldentey (min. 64); 6-0, Oshoala (min. 77); 7-0, Oshoala (min. 92).

Àrbitra: Xiomara Díaz García. Ha amonestat amb targeta groga a Laia Codina del FC Barcelona i a Violeta García i Pena del Betis.