Paredes renova fins al 2025

Paredes renova fins al 2025

La central del Barça Femení ha signat la seva continuïtat per dues temporades més amb la presència del president Joan Laporta

Irene Paredes ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2025. La central basca, que acabava la seva vinculació amb el club a final de temporada, ha rubricat la seva continuïtat dos anys més al costat del president Joan Laporta, al despatx de presidència del Camp Nou.

De 31 anys, la de Legazpi (Guipúscoa) va arribar al Barça fa una temporada i mitja, procedent del París Saint-Germain, on lluïa el braçalet. Des d’aleshores, sempre fixa en defensa, s’ha erigit ja en una de les capitanes de l’equip. De blaugrana suma 57 partits i 8 gols, gràcies al seu poder en les jugades d’estratègia.

Les valoracions d’Irene Paredes

“Estic molt contenta per aquesta renovació. És el lloc on vull estar, on segueixo aprenent, on espero seguir aportant, així que molt feliç”.

“És un reconeixement que l’equip confiï en tu. Estic molt contenta, intento ajudar dins i fora del camp i espero seguir així dos anys més”.

“Tinc les millors companyes que puc tenir, segueixo pensant que som el millor equip del món i per això vull seguir aquí, guanyant títols”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut