Engen renova fins al 2025

Engen renova fins al 2025

La migcampista noruega del Barça Femení ha firmat la seva continuïtat per dues temporades més davant la presència del president Joan Laporta

Ingrid Engen ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2025. La migcampista noruega, que acabava la seva vinculació amb el club a final de temporada, ha rubricat la seva continuïtat dos anys més al costat del president Joan Laporta i del directiu Xavier Puig, al despatx de presidència del Camp Nou.

Amb 24 anys i malgrat la seva joventut, la migcentre ja disposa d’una àmplia experiència internacional, ja que l’estiu del 2021 s’incorporava al Barça després de dues campanyes al Wolfsburg. Superat un curs d’adaptació a un nou estil, en el present està oferint un gran rendiment en els esquemes de Jonatan Giráldez. De blaugrana suma 55 partits oficials i 6 gols.

Les valoracions d’Ingrid Engen

“Estic súper contenta de poder-me quedar aquí per més anys. Segueix sent un somni jugar per aquest club. Des del primer moment en què vaig arribar m’hi he sentit com a casa”.

“Personalment em sento molt bé i com a jugadora evolucionant cada dia aquí. Em sento molt bé al camp. Aquesta temporada he ensenyat qui soc al terreny de joc, he pogut ajudar a l’equip i és el que espero fer més”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut