Caroline Graham Hansen és culer: renova fins al 2026

Caroline Graham Hansen és culer: renova fins al 2026

L’extrem noruega del Barça Femení ha segellat la seva continuïtat per tres temporades més davant la presència del president Joan Laporta

Caroline Graham Hansen ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2026. La davantera noruega, que acabava la seva vinculació amb el Club a final de temporada, ha segellat la seva continuïtat tres anys més aquest dilluns a la tarda al costat del president Joan Laporta i el directiu Xavier Puig, al despatx de presidència del Camp Nou.

De 27 anys, des de la seva arribada a Can Barça -estiu del 2019- ha demostrat ser una de les extrems més diferencials del món. De blaugrana ja ha conquerit una Champions League, tres Lligues, tres Copes de la Reina, dues Supercopes d’Espanya i una Copa Catalunya.

En procés de recuperació d’una lesió muscular, en tres temporades i mitja Graham Hansen ha disputat 103 compromisos oficials, en què ha marcat 35 gols. Les seves dades en Lliga són extraordinàries: de 65 partits en què ha participat la ‘10’ el Barça n’ha guanyat 64 i n’ha empatat 1.

Les valoracions de Graham Hansen

“Estic molt contenta i orgullosa de poder continuar aquí amb l’equip i el Club. Gaudiré dels anys que venen”.

“És com una família. Soc culer, em sento com els fans i espero que ells sentin que juguem per a ells. El ‘Soy culé’ vol dir això”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut