Bayern de Munic – Barça: Ensopegada a l’Allianz Arena (3-1)

Les blaugranes han caigut per primera vegada aquesta temporada davant el Bayern de Munic a la Champions League

El Barça ha perdut a l’Allianz Arena el quart partit de la fase de grups de la Champions League per 3-1. Les de Jonatan Giráldez no han pogut superar a un Bayern de Munic que ha aprofitat molt bé les seves ocasions durant el matx. Un partit que s’ha jugat en un Allianz Arena amb 24.000 persones a les grades.

Amb aquest resultat el Barça encara no està matemàticament classificat pels quarts de final, però segueix líder del grup, ja que té el goal average guanyat amb les bavareses. Amb un empat el proper dijous 15 de desembre davant el Benfica, les blaugranes ja estarien als quarts de final.

Mal inici

No ha començat bé el partit per al conjunt dirigit per Jonatan Giráldez, ja que una de les primeres ocasions de les bavareses al partit el Bayern de Munic ha marcat el primer gol. Una centrada que ha rematat Bühl i no ha pogut aturar Sandra Paños (1-0, min 4).

Les alemanyes han sortit al partit aplicant una gran pressió a la sortida de pilota blaugrana, generant problemes a les culers per treure la pilota jugada. I quan el Barça podia sortir i arribar a prop de l’àrea bavaresa, el Bayern estava ben replegat darrere per recuperar la pilota i sortir ràpidament al contracop. Precisament així ha arribat el segon gol del Bayern, pèrdua del Barça que han aprofitat les alemanyes i Magull ha posat el 2-0 al marcador als 10 minuts.

Amb el 2-0, el Barça ha començat a controlar més el partit i arribar amb més perill a la porteria del Bayern, però la portera Grohs ha tret dues grans ocasions d’Aitana Bonmatí i Crnogorčević. El Barça començava a millorar, sobretot gràcies a Geyse, que començava a crear molt perill per la banda dreta, però no aconseguiria retallar distàncies abans de la mitja part.

Millora sense recompensa

La segona part començava amb un Barça més endollat, que es tornava a topar, una vegada més, amb la portera Grohs, que feia una gran aturada a un xut d’Aitana (min. 48). El partit s’anava inclinant cada vegada més cap a la porteria bavaresa, on Grohs ha estat la clara protagonista amb múltiples parades a les davanteres blaugranes.

Però una altra vegada, a la primera ocasió que han tingut les alemanyes, ha acabat amb gol. Una centrada des de la banda dreta de Magull que ha rematat Schüller posant el 3-0 al marcador (min. 60). Un resultat que no reflectia el que s’estava veient fins al moment a la segona part.

Però les culers no s’han rendit i han aconseguit retallar diferències amb un gol de Geyse que li ha robat la pilota a la portera del Bayern (3-1, min. 65). Un gol que finalment no ha servit per aconseguir la remuntada, però que ha servit per guanyar el goal average al Bayern, després de 3-0 al Camp Nou.

El Barça ha caigut finalment per 3-1, un resultat que fa que les de Jonatan Giráldez no assegurin la classificació a quarts, però mantenen la primera posició del grup. El proper compromís del Barça serà el dissabte 10 de desembre (19.00 hores) a l’Estadi Johan Cruyff davant l’Alhama.

Fitxa del partit

Bayern de Munic, 3

Barça, 1

Bayern de Munic: Grohs, Viggósdóttir, Rall, Schüller (Kett, min. 74), Lohmann (Kumagai, min. 80), Tainara, Magull, Bühl, Zadrazil, Simon i Stanway.

Barça: Sandra Paños, Rolfo, Mapi León, Paredes, Bronze, Patri Guijarro (Clàudia Pina, min. 70), Walsh (Engen, min. 46), Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey (Paralluelo, min. 46), Geyse (Oshoala, min. 87) i Crnogorčević (Marta Torrejón, min. 87).

Gols: 1-0, Bühl (min. 4); 2-0, Magull (min.10); 3-0, Schüller (min. 60); 3-1, Geyse (min. 65).

Àrbitra: Esther Staubli. Ha amonestat amb targeta groga la blaugrana Aitana Bonmatí