Atlético de Madrid – Barça (prèvia): Metropolitano de bells records

Atlético de Madrid – Barça (prèvia): Metropolitano de bells records

16.30h, DAZN: Duel de titans en el mateix escenari en què es van enfrontar fa tres anys, amb victòria blaugrana

La setmana gran en clau culer culmina en una altre majestuós escenari. Després de la tarda màgica de dijous a l’Spotify Camp Nou contra el Bayern (3-0), el Barça visita l’Atlètico de Madrid, que obre les portes del seu estadi Cívitas Metropolitano en motiu de la desena jornada de Lliga.

Un Atlético-Barça al Metropolitano evoca obligatòriament al 17 de març del 2019. Llavors, les catalanes -per sota les madrilenyes en la classificació- es van imposar per 0-2. Es recorda aquell dia pel record estatal d’espectadors (60.739), polvoritzat tres anys més tard al Camp Nou (91.648).

En aquesta ocasió els equips arriben en una situació oposada a la de llavors. Són les visitants les que es presenten líders amb ple de triomfs, 9 de 9. L’Atlético, per la seva banda, és tercer amb set punts menys.

La millor notícia de la prèvia ha estat l’alta mèdica de Mariona Caldentey. Amb ella, la convocatòria barcelonista per al partidàs era de 21 futbolistes del primer equip, quedant Jana, Graham, Alexia i Cata com a descartades per lesió.

Les valoracions de Jonatan Giráldez

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut