Barça – Bayern Munic (prèvia): Tornarà a ser màgic

Barça – Bayern Munic (prèvia): Tornarà a ser màgic

18.45h, DAZN: Catalanes i alemanyes es juguen la primera plaça de grup en un duel estel·lar a l’Spotify Camp Nou

Inesborrables com són a la memòria col·lectiva els partits màgics davant el Real Madrid i Wolfsburg, amb rècords mundials inclosos, el Barça torna aquesta tarda a l’Spotify Camp Nou en un altre partidàs de Lliga de Campions. Hi rebrà el potent Bayern Munic en la tercera jornada de la fase de grups. Catalanes i alemanyes encapçalen la lligueta amb el ple de 6 punts cadascú i això fa que aquest duel directe pugui ser crucial en la lluita per al primer lloc. 

El conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez arriba a la cita pletòric de forma i de moral. Ha guanyat els onze partits disputats aquesta temporada, amb unes darreres actuacions exuberants. A més, per al matx recupera les lesionades Aitana, Bronze i Emma.

El Barça va poder comprovar el nivell del Bayern en pretemporada, en la derrota al torneig de Toulouse. Això sí, l’únic precedent oficial entre els dos clubs són les semifinals de la Champions League 2018/19. Llavors, un doble 1-0 va classificar les culers per a la final de Budapest.

Les bavareses, per la seva banda, són de nou unes clares aspirants a les rondes definitives. A la Bundesliga manté el tradicional frec a frec amb el Wolfsburg i a la Champions vol obrir l’Allianz Arena, en la següent jornada contra el Barça, amb 9 punts.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut