Recomanacions per al públic assistent al partit contra el Bayern a l'Spotify Camp Nou

Recomanacions per al públic assistent al partit contra el Bayern a l'Spotify Camp Nou

El Club ha organitzat diferents activitats lúdiques al voltant de l’Estadi perquè tots els aficionats i aficionades que ho desitgin puguin divertir-se arribant una hora i mitja abans de l’inici del partit

El Barça Femení juga aquest dijous contra el Bayern de Munic a  les 18.45 h a l’Spotify Camp Nou. De cara a aquest partit de la fase de grups de la Champions, el Club anima tots aquells socis, sòcies i resta d’afició a que animin des de les grades de l’Estadi a l’equip.

De cara al matx, el Club vol fer, a més, una sèrie de recomanacions a tots els assistents a l’Estadi per tal de facilitar la fluïdesa de l’accés, així com facilitar l’arribada a l’Spotify Camp Nou i al seu seient assignat.

LOW- RECOMANACIONS bayern Cat

Cal tenir en compte que actualment hi ha obres a l’Estadi amb motiu de l’enderroc parcial de la tercera graderia com a part de la remodelació de l’Spotify Camp Nou i això comportarà una limitació en l’aforament i diferents afectacions. Així, mentre els accessos del perímetre exterior de l’Estadi es mantindran oberts, sí que hi haurà diferents portes d’entrada a l’interior del camp que romandran tancades, especialment a la zona de Gol Sud (entrada per travessera de les Corts). En concret, no estaran obertes les portes de la 30 a la 46, ambdues incloses, i de la 50 a la 53.  D’altra banda a la zona de Gol Nord (entrada per Avinguda de Joan XXII) tampoc estarà oberta la porta 82.

Arribar amb temps i optar pel transport públic

En aquest sentit, es recomana arribar amb la suficient antelació a l’Estadi per evitar cues i poder accedir a la localitat assignada de manera esglaonada. Les portes del Camp Nou obriran a les 17.15 h, una hora i mitja abans de l’inici del partit, i des d’aquest moment els aficionats i aficionades ja podran entrar per seure a les seves localitats o bé gaudir de les activitats programades al voltant de l’Estadi.

També es recomana, sempre que sigui possible, optar per la utilització del transport públic per arribar a l’Estadi i es recorda que les línies de metro que es poden utilitzar són la 9, la 3 i la 5, que compten amb parades a Collblanc, Badal, Zona Universitària, Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts. I en cas de venir en cotxe, que els assistents al partit no s’aturin amb vehicles particulars davant dels accessos de l’Spotify Camp Nou per descarregar-hi passatge.

És també important entrar a l’Estadi a través de l’accés, la porta i la boca que s’indiquen a l’entrada. I també, per tal de facilitar el procés, tenir l’entrada a mà en els dos diferents controls que hauran de creuar per arribar a les seves localitats: el d’accés al recinte i el situat a la porta d’entrada a l’Estadi.

Recordar també que un cop a l’interior, els culers hauran d’ocupar la localitat assignada a l’entrada per seguir el desenvolupament del partit, i que durant el joc no es pot estar dret a la grada.

Activitats per a tots al voltant de l’Estadi

Amb l’objectiu que aquest partit sigui una gran festa per a tota la família, el Club ha preparat en l’espai de l’esplanada de l’Estadi un seguit d’activitats en la prèvia del matx per als aficionats i aficionades de totes les edats, que s’obriran una hora i mitja abans de l’inici del partit.

A partir de les 17.15 hores, els culers hi trobaran pistes de bàsquet 3x3 i futsal 3x3, un espai per practicar cúrling i també diferents jocs com el tobogol, un tobogan per lliscar amb uns matalassos inflables en forma de dònut.

També hi haurà un escenari amb música amb l’actuació de diversos DJ, així com diferents activitats itinerants a càrrec de col·lectius culturals de la ciutat de Barcelona i es combinarà amb activitats per als més petits. Les atraccions tornaran a estar disponibles per al públic general a partir del dia 3 de desembre, com a part de les activitats de Nadal de BarçaLand. Per a aquestes dates, a més, s’ampliarà l’oferta d’activitats per celebrar els dies festius.

Durant la prèvia del partit, i ja dins del camp, hi haurà dos speakers que amenitzaran l’espera de la gent a les grades, a través de la megafonia, acompanyats de la DJ local Trap·Ella, la qual oferirà una sessió de música per a tots aquells que decideixin entrar al seu lloc en el temps previ al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut