Levante Las Planas - Barça: Un líder que va com un coet (0-4)

Levante Las Planas - Barça: Un líder que va com un coet (0-4)

Les culers s'han imposat en el derbi català per continuar comptant tots els partits per victòria

Set de set. El Barça ha continuat com un coet a la Lliga. En aquest ajornat derbi català, les de Jonatan Giráldez han trobat els espais per sumar una nova victòria lliguera. No era una empresa fàcil, però les culers han sabut trobar l'escletxa en un defensiu i enèrgic rival gràcies als gols de Patri, Oshoala, Salma i Irene Paredes. 

 

Domini barcelonista de principi...

Al Municipal de Las Planas de Sant Joan Despí, el Barça s'ha topat amb un rocós Levante Las Planas. Semblava un partit de picar ferro fred, però, ben aviat, la insistència de Salma per la banda ha trobat una migcampista amb gol. Patri Guijarro s'ha apuntat el 0-1 en un context inicial de molta possessió culer davant un local concentrat en construir un mur defensiu. En una jugada embrollada, Oshoala ha trobat l'escletxa per doblar l'avantatge. 

La constància i la paciència de les de Jonatan Giráldez ha trobat més premi. Una activa Salma ha enaltit encara més una passada a l'espai de Clàudia Pina. La 17 barcelonista ha firmat un gran driblin i un millor xut per estrenar-se amb la samarreta del FC Barcelona. Un 0-3 que ha estat la principal prova d'un Barça superior en tot moment. 

... a fi

Amb aquest resultat clar i clarament daurat, el Barça, amb una alineació poc vista i amb presència de diferents jugadores del filial, ha navegat en la tranquil·litat. En aquest 11 de jugadores menys habituals ha tingut protagonisme Alba Caño, que ha debutat oficialment amb el primer equip. 

Sense ser un ball d'ocasions, les culers han sotmès Levante Las Planas, que ha maldat per arribar a la porteria d'una inèdita Sandra Paños. Fins i tot les defensores barcelonistes han estat poc exigides i han agafat més focus en atac. Irene Paredes, en un córner ha dibuixat el 0-4. El resultat definitiu que ha confirmat la setena victòria del Barça a la Lliga. 

Ara, després de seguir el camí de la imbatibilitat, el Barça se centra en el Clàssic. El diumenge 6 de novembre (18.00 hores) es desplacen a Madrid per jugar un apassionat duel. 

FITXA DEL PARTIT 

Levante Las Planas, 0
Barça, 4

Levante Las Planas: Doris Bacić, Laia Parera, Nerea, Esther Martin (Onome Ebi, min. 84), Nuria Garrote (Júlia Mora, min. 66), Yas Mrabet (Sille Struck, min. 46), Laura Martínez (María Paz, min. 46), Natalie Muth, Elena Julve (Alba Mellado, min. 69), Rita i Irene 
Barça: Sandra Paños, Núria Rábano, María Pérez (Irene Paredes, min. 46), María León, Marta Torrejón, Patri Guijarro (Engen, min. 46), Keira (Crnogorčević, min. 64), Clàudia Pina (Martína Fernández, min. 64), Aitana (Alba Caño, min. 46), Salma Paralluelo i Oshoala

Gols: 0-1, Patri Guijarro (min. 11); 0-2, Oshoala (min. 26); 0-3, Salma Paralluelo (min. 32); 0-4, Irene Paredes (min. 78)

Àrbitra: Galleategui Pérez. Ha amonestat amb targeta groga la local Natalie Muth (min. 75) i la visitant Núria Rábano (min. 9)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut