Acord amb el Manchester City pel traspàs de Keira Walsh

Acord amb el Manchester City pel traspàs de Keira Walsh

La migcampista anglesa signa contracte amb el Barça per a les tres properes temporades

El FC Barcelona i el Manchester City han arribat a un acord pel traspàs de la jugadora Keira Walsh. L’anglesa signa un contracte amb el Club fins al 30 de juny del 2025.

Una vegada disputats els compromisos classificatoris per al Mundial amb Anglaterra, la migcampista arribarà a Barcelona properament per incorporar-se al seu nou equip.

Estrella de la campiona d’Europa

Amb 25 anys, Walsh és considerada una de les centrecampistes més destacades del món en l’elaboració del joc. El seu debut amb el City va ser el 2014, quan en tenia només 17, i des de llavors ha estat una futbolista clau en el mig del camp tant en l’equip com en la selecció anglesa. En el recent triomf de les lionesses a l’Europeu va ser escollida com a millor jugadora de la final que les va enfrontar a Alemanya.

El seu palmarès en l'àmbit de club també consta de 4 Lligues i 3 Copes. Amb una àmplia experiència a la Champions League amb el Manchester City, a la temporada 2020/21 es va enfrontar al Barça en l’eliminatòria de quarts de final que es va decantar cap al bàndol blaugrana per un global de 4-2. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut