Patri, la jugadora Estrella del Gamper

Patri, la jugadora Estrella del Gamper

La migcampista blaugrana ha firmat un doblet i s'ha mostrat molt activa en atac en la golejada culer al Montpeller

Estrella per a Patri Guijarro. La migcampista mallorquina s'ha endut el trofeu a la millor jugadora del partit en la festa del Gamper.

Un doblet en el seu repertori

La 12 ha perllongat l'estat d'eufòria i de celebració a l'Estadi Johan Cruyff amb dues dianes; el 2-0 i el 3-0 de la golejada barcelonista al Montpeller (6-0). El primer de la migcampista ha posat sobre la taula les seves qualitats. Perquè els tentacles recuperadors de Patri han servit per iniciar el seu doblet. Atenta a un refús, ha engaltat la pilota per enviar-la a l'esquadra. Impossible per a la portera Salvador, testimoni de la potència que concentra.

 

El catàleg d'exhibicions no ha tingut aturador. Amb un cop de cap magistral ha dibuixat el seu doblet al minut 45. Les dianes no han estat els únics mèrits de la migcampista, que en aquest Gamper també ha lluït el braçalet de capitana. L'assistència sublim cap a Ari Arias, que ha tancat el marcador, ha enaltit el partit de la jugadora polivalent, que ha actuat com a mig centre, però també com a interior. Sempre atenta al mig del camp per construir el joc blaugrana i per trencar la possessió francesa. Patri també ha tingut temps per fallar un penal que hagués arrodonit la seva actuació. "La gent ha gaudit i això és l'important", ha declarat Patri que n'ha tingut bona part de culpa. 

D'aquesta manera, la blaugrana s'afegeix a la breu llista de jugadores amb aquest guardó que va començar el seu camí el curs 2021/22, quan el Barça Femení va jugar el seu primer Gamper de la història. En aquella jornada d'estrenes per a les barcelonistes, Jennifer Hermoso va alçar el trofeu en forma d'estrella. Aquest 2022/23, Patri agafa el relleu daurat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut