Barça - Montpeller: Es presenten amb una golejada (6-0)

Un doblet de Geyse, un altre de Patri Guijarro i els gols de Rolfö i Ariana Arias han completat un marcador incontestable en la disputa del segon Gamper de la història del primer equip femení

La festa de la presentació blaugrana que s’ha viscut durant la prèvia del partit s’ha traslladat també a la gespa durant el partit. Les jugadores del Barça han tingut un control total del joc des dels primers minuts. Aquest domini s’ha vist plasmat al marcador amb un resultat contundent (6-0). A la primera meitat han arribat els tres primers gols de l’equip i, a la represa de la segona, els altres tres gols.

Les noves incorporacions Geyse Ferreira i Lucy Bronze han gaudit dels seus primers minuts a l’Estadi Johan Cruyff. La lateral Bronze ho ha fet repartint una assistència, mentre que Geyse ho ha fet amb un doblet. L'MVP del partit se l'ha emportat Patri Guijarro

L’afició blaugrana també ha tingut un detall amb la capitana Alexia Putellas al minut 11 de cada meitat cantant el seu nom en senyal de suport per la seva lesió de llarga durada.

Inici dominat per les blaugranes

El partit ha començat amb una clara superioritat de les jugadores de Jonatan Giráldez. La nova incorporació Geyse Ferreira i Rolfö han estat les més actives durant els primers minuts, ja que han buscat els espais a l’esquena de le defensa de les franceses i provant els u contra u. El gol no s’ha fet esperar gaire i ha estat, precisament, a través d’aquestes dues jugadores. Rolfö ha fet un bon driblin per la banda esquerra, l’ha centrat i Geyse l’ha rematat dins amb el cap. Minut 23 i el Barça ja guanyava 1-0.

Després d’obrir la llauna la superioritat ha estat més gran. I el Barça ho ha plasmat al marcador. La migcampista Patri Guijarro ha aconseguit fer el segon gol del partit després de rematar de manera contundent des de la frontal de l’àrea al minut 27. La mateixa Patri, abans que l’àrbitra xiulés el descans, ha ampliat aquest avantatge rematant amb el cap una falta lateral centrada per Clàuida Pina al minut 45 fent el 3-0.

Geyse aconsegueix el doblet i assisteix

La segona meitat ha començat igual que ha acabat la primera. Domini i efectivitat. La lateral Lucy Bronze ha fet una bona centrada que, novament, Geyse ha rematat de cap col·locant el 4-0 al minut 51. Només tres minuts més tard, la mateixa Geyse ha fet l'assistència a Rolfö perquè fes el 5-0 al minut 54. Les jugadores del Barça han sortit del descans amb una marxa més que les del Montpeller i el marcador ho ha demostrat. La davantera Ariana ha completat la golejada fent el 6-0 al minut 77 després de driblar la portera Romane. Patri Guijarro podria haver ampliat el marcador i aconseguir un hat-trick, però la portera francesa li ha aturat el penal llançat al minut 90, tot i això la migcampista s'ha emportat el premi MVP del Gamper.

Cal destacar que Jonatan Giráldez ha donat minuts a les jugadores del planter. Vicky López, Ariana Arias, Ona Baradad, Martina, Alba Caño i María Pérez han gaudit també de minuts en el segon Gamper de la història del primer equip femení.

Barça, 6

Montpeller, 0

Barça: Sandra Paños, Bronze, Paredes, Mapi, Judit Pujols, Caldentey, Guijarro, Pina, Crnogorcevic, Geyse i Rolfö. També han jugat: Gemma Font (p.s), Torrejón, Engen, María Pérez, Alba Cano, Vicky López, Ariana Arias, Ona Baradad, Emma Ramírez i Martina Fernández.

Montpeller: Romane, Maelle, Céleste, Océane Deslandes, Ines Belloumou,, Marion Torrent, Charlotte, Faustine Robert, Skorvankova, Scnnapieco i Nérilia Mondesir. També han jugat: Judith Coquet, Maeva Garcia, Lena Petermann, Melkina Marin, Lola Gstalter i Zoé Steenhuis.

Gols: 1-0, Geyse Ferreira (min 23); 2-0, Patri Guijarro (min 27 ); 3-0 Patri Guijarro (min 45); 4-0 Geyse Ferreira (min 51); 5-0 Rolfö (min 54); 6-0 Ariana Arias (min 77)

Àrbitres: Alicia Espinosa Ríos, Andrada Aloman i Marina Molina Quilez. Targeta groga per a Judith Coquet (min 90)