Il·lusió i ambició en la presentació del nou Barça 2022/23

Il·lusió i ambició en la presentació del nou Barça 2022/23

La plantilla blaugrana ha estat presentada en la festa del Gamper davant les 6.000 persones que han anat a l’Estadi Johan Cruyff

Nova jornada històrica i de rialles per al Barça. Les jugadores blaugranes han viscut un gran ambient en la segona edició del Trofeu Joan Gamper. L'Estadi Johan Cruyff, ple i amb ganes de diversió ha viscut, amb expectació, ha presenciat la presentació de la plantilla per al curs 2022/23 abans de disputar el matx contra el Montpeller.

Les futbolistes culers han sortit al camp ordenades per dorsals i rebudes amb grans ovacions per part de l’afició culer. Entregada amb la nova plantilla de Jonatan Giráldez i amb l'objectiu de continuar fent història. Les cinc capitanes, Putellas, Torrejón, Paños, Guijarro i Paredes, han estat les últimes a saltar al camp. 

Els fitxatges coneixen l’afició

Les noves incorporacions han viscut els primers moments a l’Estadi Johan Cruyff. Lucy Bronze, Geyse Ferreira, Nuria Rábano han gaudit de l’afició blaugrana per primer cop des de la seva arribada. No ho ha pogut fer Salma Paralluelo, ja que està jugant el Mundial sub-20 amb la selecció espanyola. Les jugadores incorporades en aquest mercat d’estiu lluiran els  dorsals següents: Bronze el 15, Paralluelo el 17, Geyse el 18 i Rábano el 22. D’altra banda, Laia Codina lluirà el 3, Andrea Falcón el 21, Emma Ramírez el 25, Jana el 5, Crnogorcevic el 7 i Graham el 10, com a canvis respecte a l’any passat.

Alexia: “Volem repetir els tres títols”

Feta la presentació davant el públic ha arribat el moment de les paraules. Primer ha estat el torn de Jonatan Giráldez, que ha agraït el “suport que vosaltres, afició, ens vau donar la temporada passada. Vam viure moments històrics com els partits del Camp Nou, però això ja és passat.” L’entrenador blaugrana també ha fet saber que “ara hem de pensar en els nous reptes que tenim. Tenim objectius que estem segurs que, amb el vostre suport i amb el nostre treball, els aconseguirem. Volem donar-vos alegries i títols”.

Després del tècnic ha arribat el torn de la capitana Alexia Putellas. “Per començar vull donar la benvinguda a les noves incorporacions, ja que ens ajudaran a aconseguir els nostres objectius.” Putelles també ha tingut un missatge per les més joves: “Gaudiu i defenseu la samarreta amb orgull perquè en un futur estareu vosaltres aquí lluitant per títols i jugant finals”.

La capitana també ha recordat el partit històric del Camp Nou, tot i que “això ja és passat i ara volem repetir els tres títols, estar a la final de la Champions League i guanyar-la. Us ho devem”. D’aquesta manera ha acabat Alexia Putelles el seu missatge cap a l’afició.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut