Barça – PSG (prèvia): Test entre gegants

Barça – PSG (prèvia): Test entre gegants

18h, Barça TV i TV3 i streaming a BarçaTV+: Dos dels grans del futbol europeu en els últims temps se citen a Toulouse per al tercer lloc de l’Amo’s French Cup

L’AMO’s French Cup abaixa el teló aquest divendres amb una altra jornada de plats forts. En el duel per al tercer lloc de la competició, el Barça s’enfrontarà al París Saint-Germain al l’Stade Ernest Wallon. Un partit d’abril al mes d’agost.

Dos dels grans del futbol europeu buscaran acabar el torneig amb bones sensacions després de caure en les semifinals, contra el Bayern Munic en el cas del Barça i davant el Manchester United, en el del PSG. 

Les franceses conserven el bloc que les va portar fins a les semifinals de la Lliga de Campions del curs passat, tot i que han patit la greu lesió de la golejadora Marie Antoinette Katoto. L’exblaugrana Lieke Martens ha estat el seu principal reforç durant l’estiu.

Acabat el partit, el conjunt culer tornarà immediatament a Barcelona per preparar ja el següent compromís: el Trofeu Joan Gamper que l’enfrontarà dimarts al Montpellier al Johan. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut