Alexia, candidata a Jugadora Europea de l’Any

Alexia, candidata a Jugadora Europea de l’Any

La capitana del Barça és una de les tres aspirants al premi que la UEFA entregarà el dia 25 a Istanbul

Alexia Putellas és una de les tres candidates a Millor Jugadora Europea de l’Any, juntament amb Beth Mead (Arsenal) i Lena Oberdorf (Wolfsburg). La guanyadora es coneixerà el dijous 25 d’agost, en una gala celebrada a Istanbul, on es realitzarà el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions masculina. La capitana del Barça és la posseïdora d’aquest guardó en l’última edició, la del 2021.

D’aquesta manera, Alexia veu recompensada una altra temporada estel·lar. Campiona de Lliga, Copa de la Reina i Supercopa d’espanya, a més de ser finalista de la Champions League amb el Barça, també va ser la millor anotadora de la màxima competició continental amb 11 gols en 10 compromisos disputats. El balanç particular blaugrana de la migcampista va ser de 34 dianes en 42 partits.

L’extraordinari estat de forma de la '11' culer es va veure interromput el passat 5 de juliol amb la lesió al genoll mentre es preparava amb la selecció espanyola per competir a l’Europeu. Des de llavors, es troba en procés de recuperació després d’una satisfactòria intervenció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut