Bronze: “És un somni venir a jugar aquí”

Bronze: “És un somni venir a jugar aquí”

La lateral anglesa parla des de La Vall d’en Bas de les seves primeres sensacions amb el seu nou equip

Incorporada dijous a l’estada de pretemporada a la Vall d’en Bas, Lucy Bronze parla en una entrevista als mitjans del club de les seves primeres sensacions amb el nou equip. “El Barça és un dels grans clubs del món, m’hi he enfrontat diverses vegades. Quan et truca la resposta sempre serà que sí. Ser part d’aquest equip ha de ser excitant, és un somni venir a jugar aquí”, manifesta.

La campiona d’Europa amb la selecció anglesa ho té clar: “És un club amb molta història, tant en masculí com en femení, amb molts seguidors al voltant. Tothom parla del futbol espanyol i del Barça, és un estil que m’encanta formar-hi part. Un gran lloc per jugar”. I afegia: “Molts altres equips intenten copiar-lo perquè és el número 1”. 

 

Referent continental

Preguntada pel gran canvi en la secció culer en els últims temps, Bronze respon: “L’equip ha esdevingut molt més competitiu. Pocs poden dir que hagin aconseguit jugar tres finals de Champions en tan poc temps, probablement només el Lyon i el Barça. He seguit el Barça especialment des que hi va signar Toni Duggan i sempre les mirava. Han millorat molt individualment”.

La lateral revela que s’ha sentit molt benvinguda per part de les companyes i l’staff i que ja ha parlat molt de futbol amb Jonatan Giráldez. Sobre què pot aportar al Barça, considera: “Portaré molta energia, m’agrada molt defensar i atacar. Soc molt competitiva, odio perdre. I m’encanta jugar en els millors equips”. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut