Esgotades les entrades per al Trofeu Joan Gamper Femení

Esgotades les entrades per al Trofeu Joan Gamper Femení

Les blaugranes rebran al Montpellier a un Estadi Johan Cruyff amb totes les localitats disponibles venudes

El Barça Femení continua despertant il·lusió de cara a la temporada 2022/23. Després de reunir un gran nombre d’assistents en el primer partit de pretemporada d’aquest curs a l’Estadi Johan Cruyff contra l’AEM Lleida, les de Jonatan Giráldez tornaran a gaudir d’un ambient de gala en el duel que es disputarà el dimarts 23 d’agost a partir de les 20.00 hores contra el Montpellier, emmarcat dintre de les celebracions del Trofeu Joan Gamper.

En aquest sentit, a falta de dues setmanes per a l’inici del partit, s’han exhaurit totes les entrades, i s’han esgotat així les localitats disponibles. Així, el Johan Cruyff tornarà a penjar el cartell de sold out, tot i que per a aquells aficionats i aficionades que no tenen entrada i vulguin assistir al partit, és possible que en els pròxims dies surtin algunes a la venda, disponibles per l’alliberament de compromisos amb l’equip rival i del mateix Club. D’aquesta manera, l’estadi es prepara per viure una jornada plena de barcelonisme en què el talent de les futbolistes blaugrana lluirà en un escenari immillorable.

Cal recordar també que el partit contra el Montpellier del Trofeu Joan Gamper serà un altre test de pretemporada per al primer equip femení, que es troba immers en plena fase preparatòria de cara l’inici de les competicions oficials de la temporada 2022/23.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut