“El repte és millorar la versió individual de cada jugadora”

“El repte és millorar la versió individual de cada jugadora”

“No ens conformem”, assenyala l’entrenador Jonatan Giráldez en una entrevista des de l’estada de la Vall d’en Bas

Arribats a l’equador de l’estada de la Vall d’en Bas, l’entrenador Jonatan Giráldez ha atès els mitjans propis del club per parlar de la nova temporada, sense obviar l’anterior, la seva primera a la banqueta del Barça Femení i que va acabar amb Lliga, Copa i Supercopa al sac. “El missatge del vestidor és que no ens conformem en la nostra versió individual i col·lectiva. Volem continuar millorant”.

El tècnic gallec ho té molt clar: “El repte és sobretot millorar la versió individual de cada jugadora. Hi ha petites accions en el nostre joc que per les nostres característiques podem fer encara millor. Elles ja saben quins són els punts en els que hem de posar el focus i que aquesta temporada hem de fer una passa endavant”.

"L'afició és clau"

Des de terres gironines, Giráldez parla de la complexitat en la reincorporació de les internacionals o del bon nivell “tècnic, tàctic i físic” que mostren les futbolistes del B que han iniciat la pretemporada amb el primer equip. Sobre Alexia, tampoc té dubtes: “Ara ha de prioritzar la seva recuperació”. Afegia: “Ha de mantenir el seu rol de capitana i la tindrem. Està molt predisposada en ajudar en el que calgui”.

D’altra banda, respecte a l’expectació que estan generant els primers amistosos al Johan Cruyff, l’entrenador culer manifestava: “L’afició és clau perquè el suport que ens dona dia a dia és un plus d’intensitat i de motivació. Tens una gran responsabilitat per tornar-los els ànims. És una roda que contínuament es retroalimenta. L’única manera que els hi ho podem agrair és a través del futbol”. Concloïa així: “Estem il·lusionats amb la nova plantilla i en el fet que el futbol femení continuï creixent”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut