Rolfö, entre les 26 de la Vall d’en Bas

Rolfö, entre les 26 de la Vall d’en Bas

La carrilera sueca s’ha reincorporat a la disciplina blaugrana aquest dilluns i participarà a l’estada que inicia l’equip a terres gironines

Fridolina Rolfó ja s’ha reincorporat a la disciplina blaugrana. Després del bon paper portat a terme amb la semifinalista Suècia a l’Europeu, la carrilera ha participat en l’entrenament del Barça d’aquest dilluns al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Posteriorment, Rolfö ha estat una de les 26 citades per a l’estada de la Vall d’en Bas que el conjunt blaugrana realitzarà des d’aquesta mateixa tarda fins al dilluns 15.

Les convocades són les següents: Paños, Marta, L. Codina, Graham, Engen, Gemma, Crnogorcevic, Falcón, Paredes, María León, Pina, Mariona, Patri, Aitana, Rolfö, Emma, Vicky López, Meritxell Muñoz, Maria Pérez, Alba Caño, Ona Baradad, Martina Fernández, Nina Pou, Ariana Arias, Laia Martret i Judit Pujols. 

D’aquesta manera, Lucy Bronze, Geyse i Salma Paralluelo són ara mateix les úniques futbolistes amb fitxa del primer equip pendents d’unir-se al grup. L’anglesa i la brasilera ho faran durant l’estada a terres gironines.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut