Barça Femení-AEM: Victòria clara en el primer test (10-0)

El conjunt dirigit per Jonatan Giráldez s’ha imposat de forma clara en el primer test de pretemporada a l’Estadi Johan Cruyff

El FC Barcelona Femení ha estrenat la pretemporada 2022/23 amb una victòria clara davant l’AEM Lleida (10-0). Les dianes han estat obra de Hansen (2), Laia Martet, Claudia Pina (2), Crnogorcevic, Aitana Bonmatí, Jennifer en pròpia porta i Ariana Arias.

Primers minuts de rodatge

Les blaugrana han començat el partit amb molta intensitat i ganes d'imposar el seu ritme. Així, una gran combinació entre Ona Bardad i Graham Hansen al minut dos ha acabat amb el primer gol del partit que avançava a les blaugranes. La internacional noruega s’ha convertit doncs en la primera golejadora barcelonista en aquesta pretemporada.

L'equip ha continuat intentant-ho, i després d'una bona jugada trenada per l'equip, Laia Martet, al minut 17, ha aconseguit el segon gol. Immediatament després, una gran pressió de les blaugranes ha acabat amb una gran diana de Graham Hansen, la noruega ha definit amb molta classe en el seu segon gol de la tarda.

A cinc minuts per la mitja part, un gran contraatac conduït per Claudia Pina, ha acabat amb penal sobre Patri que ha servit a Hansen per completar el seu hat-trick i situar el 0-4. Poc després, una nova jugada dins l'àrea de Graham Hansen ha acabat amb un altre penal que, en aquesta ocasió, Claudia Pina ha convertit en gol amb un potent xut creuat just abans del pas per vestidors.

Superioritat blaugrana

A l'inici de la segona meitat Claudia Pina ha aprofitat una centrada des de la banda dreta per marcar el seu segon gol de la tarda. Al minut 67, una recent ingressada al terreny de joc Mariona servia una gran pilota a Crnogorcevic i la suïssa, entrant al segon pal, definia per posar el 7-0 a l'electrònic.

Al minut 75, Aitana no ha desaprofitat la seva oportunitat des dels 11 metres després que una defensa lleidatana derivés una davantera blaugrana i posava el 8-0 al marcador. A quatre minuts per al final del matx, Jennifer s’ha fet un gol en pròpia porta intentant rebutjar una gran centrada des de banda esquerre i en la jugada posterior, Crnogorcevic s’ha quedat sola encarant la porteria visitant i ha regalat el gol a Ariana Arias amb una passada de la mort per posar el 10-0 definitiu al marcador.

Així, les de Jonathan Giráldez han resolt el primer compromís deixant una gran imatge i un bon espectacle per als més de 4.500 culers que han omplert les grades de l'Estadi Johan Cruyff amb càntics d'animació constants i un gran ambient. 10 gols i la porteria imbatuda per començar el camí del que s’espera que sigui una nova temporada històrica per a les blaugranes. El pròxim partit de les blaugranes serà el proper 16 d'agost davant del Bayern de Munic.

Barça Femení, 10
AEM, 0

Barça Femení: Gemma (Paños, min. 62), L. Codina (Paredes, min. 62), Graham (Mariona, min. 62), Marta (Mapi, min. 62), Engen (Emma, min. 62), Alba Caño (Crnogorcevic, min. 32), Vicky López (Patri, min. 32, Nina Pau, min. 62), Laia Martret (Ariana Arias, min. 62), Ona Baradad (Pina, min. 32, Aitana, min. 62), Martina Fernández (A. Falcón min. 46), Judit Pujols (María Pérez, min. 46)

AEM: A. Reina, Chibita M., Astrid, Iris, J. Miró (Yaiza, min. 46), A. Gómez, Patri T. (Lara Martínez, min. 46), Jeni L., Astudillo (Abril, min. 72), Anita, Laura (Medina, min. 46).

Gols: 1-0, Hansen (min 2); 2-0, Laia Martet (min 17); 3-0, Hansen (min 19);, 4-0, Hansen (p.) (min. 40); 5-0, Claudia Pina (p.) (min. 45); 6-0, Claudia Pina (min. 50); 7-0, Crnogorcevic (min. 67); 8-0, Aitana Bonmatí (min. 75); 9-0, Jennifer (pp.) (min. 86); 10-0, Ariana Arias (min. 88).

Àrbitre: Ylenia Sánchez. Ha amonestat a la jugadora blaugrana Graham Hansen al minut 43.

Observacions: Partit disputat a l’Estadi Johan Cruyff amb una assistència de 4.515 espectadors