Barça – AEM (prèvia): Noves il·lusions

Barça – AEM (prèvia): Noves il·lusions

19h, Barça TV i streaming Barça TV+: El conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez afronta el primer amistós, al Johan Cruyff

El Barça Femení 2022/23 juga el primer partit de la pretemporada aquest dissabte (19h) a l’Estadi Johan Cruyff contra l’AEM. Després de gairebé dues setmanes de treball a la Ciutat Esportiva, arriba la primera prova competitiva, abans de l’estada d’una setmana a la Vall d’en Bas per seguir agafant rodatge.

L’afició que assisteixi al fortí culer (entrades gratuïtes amb retirada obligatòria) podrà veure el gruix de la primera plantilla, entre les quals les futbolistes que retornen de cessió: Laia Codina, Andrea Falcón i Emma Ramirez. No hi seran encara, però, els quatre fitxatges: Lucy Bronze, Geyse, Salma Paralluelo i Nuria Rábano. Precisament, la lateral gallega és una de les baixes per lesió, juntament amb Alexia, Jana, Bruna, Cata i Oshoala.

També hi haurà algunes de les jugadores del filial que han iniciat la pretemporada amb el primer equip, com la nouvinguda Vicky López.

L’AEM de Lleida, per la seva banda, es prepara per a una campanya a la dura categoria plata estatal, on coincidirà amb el Barça B.

Serà, doncs, el primer rival del conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez, a qui li esperen quatre amistosos més abans de l’inici de Lliga, el cap de setmana de l’11 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut